Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Ptaszki

Domyślnie

wld spoko może się zdarzyć, jednak krogulec w mieście to nie częsty widok, a pustułki owszem.
    A co do samych fotek:
    1 rzeczywiście synchroniczna, i choć wolę zwierzęta w naturze to podoba mi się, szkoda tylko że ta ściana po prawej tak się wtrybiła, bo tnie mocno kadr.
    2 skrzydła ptaka ułożyły się w jednej linii z falami, również super.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wałbrzych/Chicago

Domyślnie

//EDIT
    BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Dzieki za komentarze
    wczesniejsze zdjecie nr 3 (i nastepne 3)-tutaj nazywaja go Cooper's Hawk-czyli jakby jastrzab
    pierwszym razem jak przylecial to nie zdazylem ale nastepnym razem mialem aparat gotowy (jakby co) i sie udalo zrobilem mu chyba z 20-30 fotek.Wiecej go u mnie na balkonie nie widzialem, ale mieszka gdzies niedaleko bo sasiad mowil ze tlucze golebie w okolicy.
    1.Juz mnie zauwazyl

2.I chyba troszke smieszne

3.Zza grila

Zdjecia nie sa super chociaz byl blisko ale zza szyby(troszke brudnej w zimie) i siatki (widoczna na zdjeciach)
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-02-2025 o 22:12 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wałbrzych/Chicago

Domyślnie

i jeszcze jeden gosc z balkonu
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-02-2025 o 22:12 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Alleluja! Nie zauważyłem, że masz wpisane Chicago. A ja cały wieczór się zastanawiałem co ten krogulec taki jakiś dziwny jest i sprawia wrażenie potężniejszego. Toż to i owszem - krogulec, ale czarnołbisty. Accipiter cooperii - gatunek amerykański.
    Serio - uspokoiłeś mnie.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wałbrzych/Chicago

Domyślnie

duzo tutaj ciekawych wynalazkow,tylko czasu no i tele(chociaz 300mm) na razie brakuje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów