Hmmm... intrygująco napisałeś

Znaczy co ucieka? Czas, posiadanie nowego mini M4. Czy co?
U mnie to faktycznie bardziej chodzi o zabawę. Zobaczę, spróbuję. Może być, że nie będę zadowolony. Jedno co mnie teraz martwi to gdzie to postawić, bo wielki klocek...
W przeciwieństwie do wielu tutaj, ja realnie nie potrzebuję mega mocy, szybkości sprzętu bo nie robię nic skomplikowanego na komputerze. Oglądam strony, coś tam czasem napiszę. Zdjęcia jak obrabiam to pojedyńcze (coraz częściej) i jest to podstawowe machanie suwakami. Nigdy nie pykam jakichś serii po x set sztuk by później maszyna mieliła godzinami. Realną potrzebę wymiany sprzętu będę miał jak Win10 stanie się nieużytkowy (brak wsparcia, strony, programy nie włączające się itp) bo mój komputer nie kwalifikuje się pod update go. To wtedy czemu nie, może i nowego maca sobie zafunduję.
Każdy w sumie robi co uważa i co mu potrzebne. Taka refleksja ogólna tu

Sporo biegam. Ostatnie parę lat wydawało mi się, że przyda mi się coraz lepszy zegarek z GPS. Najpierw Garmin Fenix 6 (nowy), pózniej Suunto Vertical (nowe). Każdy kosztował mnie prawie po 4000 zł. Sprzedałem je i ... okazuje się, że na moje potrzeby wystaczy w zupełności Suunto Spartan (~z 300zł), który kupiłem 100 lat temu używany. Czasem więc nie potrzeba się ścigać z nowościami.
Skontaktuj się z nami