Pomyślałem, że skoro tak niestosownie mądruję się na tematy związane z techniką HK, powinienem w tej materii coś zaprezentować. Wszystkich, których denerwują moje szuflandie z góry przepraszam.
Modelka: Agata.
Szukaj
Pomyślałem, że skoro tak niestosownie mądruję się na tematy związane z techniką HK, powinienem w tej materii coś zaprezentować. Wszystkich, których denerwują moje szuflandie z góry przepraszam.
Modelka: Agata.
"W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow w niektorych postach.
No stary rewelacjanarażasz mnie na stres takimi fotami
jak nic piwko stawiasz na rozładowanie emocji.
A tak całkiem poważnie to swietne foto i ładna dziewczyna na nim..![]()
no ładne cacko![]()
rewelacja ..podziwiam![]()
Dzięki.
YOZ -> Ty mnie tu nie czaruj moim stawianiem, bo mamy pewne tematy do nadrobienia.![]()
"W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
YOZ a to specjalnie dla Ciebie:
2.
Rozumię,ze to zaliczka..drugie oko jak sie spotkamy
Teraz poważnie: dzieki..wiesz co lubię...piekna całość,piękne oko,usta i ta niczym nie skażona sterylność..nic tylko się zakochać..żebys sobie nie pomyslał ,to zdjecie cały czas mam na mysli
![]()
mistrzostwo świata w łączeniu jasnego i ciemnego
moje gratulacje
Technicznie bez zarzutu ale kompletnie nie rozumiem Twojego "zboczenia" z tym jednym okiem. Bardzo brak mi drugiego i taki kadr odbieram jako udziwnianie na siłę.
--
pozdrawiam
Leon
Skontaktuj się z nami