Szukaj
Wydaje mi się, że tego typu zdjęcia powinny zachęcać do konsumpcji danego produktu.![]()
Dla mnie jako czeko łasucha ostatnie jest nieudane - czekolada niknie w cieniu.
Ja wiem, że ono jest o kłassął, ale wspominam o tym tylko dlatego, by nadmienić iż łaska odbiorcy na pstrym koniu jeździ.![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Wiele osób wcześniej zwracało Ci uwagę na estetykę. I ciągle to samo. Omierzła szmata w lewym dolnym rogu . Stare pokrzywione ze śladami korozji sitko. Ciemna obwódka na talerzu .
Patrząc na to, trzeba niesamowitej odwagi, by tego spróbować.![]()
Nie ciągle, tylko na niektórych zdjęciach, bo różnie kombinuję z różnymi rekwizytami. Sam mi pisałeś ostatnio, że Ci się podobają zdjęcia... Co powoduje taką rozbieżność Twoich opinii? I dlaczego generalizujesz opinie, że ciagle to samo?
To prawda ciągle, na niektórych.Podziwiam, to co robisz. Życzę Ci samych sukcesów. Rekwizyty do tego typu fotografii nie kosztują kroci. Polecam giełdy, jarmarki staroci gdzie można kupić piękne i rzadko spotykane szkło, sztućce, serwety, itp stylowe dodatki Pomogą Ci wyeksponować produkt, zdobyć klienta i zachwycić odbiorcę.
Jarmarki staroci odwiedzam regularnie, do tego czasem się coś trafi w galerii![]()
Mi się croissont'y kojarzą z francuskim śniadaniem.
Więc robiłbym w tym kierunku - z jakąś kawą lub cappucino.
I tym razem chyba światło trochę nawaliło bo wygladają na kilkudniowe.
Skontaktuj się z nami