Od początku śledzę Twoje wpisy. Szacunek i podziw dla Twoich osiągnięć. Osobne podziękowania dla tych, którzy swoją obiektywną oceną sprawili, że z wielką przyjemnością ogląda się dzisiaj, to co robisz.
Szukaj
Od początku śledzę Twoje wpisy. Szacunek i podziw dla Twoich osiągnięć. Osobne podziękowania dla tych, którzy swoją obiektywną oceną sprawili, że z wielką przyjemnością ogląda się dzisiaj, to co robisz.
Dziękuję Panowie za dobre słowoJeśli pozwolicie, to wrzucę też podgląd, jak zdjęcia wyglądają w (wykonanym przeze mnie) projekcie
Tylko bez numerków, bo to nie zdjęcia a karta menu. Mockup (drugi obrazek) nie oddają idealnie kolorów i kontrastu, ale można mniej więcej zobaczyć jak to się prezentuje.
Ostatnio edytowane przez Pilej ; 18-11-2024 o 17:52
Bardzo dobra robota![]()
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Patrzę, jak radzisz sobie z oświetleniem i wracają wspomnienia z Londynu. Szczególnie jeden z obrazów, namalowany przez Caravaggio.Na zdjęciu 327 szklaną paterę (zaburza kompozycję) zamieniłbym na coś wykonanego z ceramiki.
Szanuję Twoje zdanie. Ja tak to widzę. Dla mnie to szklane naczynie jest brzydkie. Wybacz.![]()
Ostatnio edytowane przez Jurek Ż ; 22-11-2024 o 11:03
Skontaktuj się z nami