Szukaj
Mi się cała sesja podoba.
Zestaw podoba mi się również, ale z drobnym zastrzeżeniem: 151 - fragment sztućców niepotrzebny, 150 wycięty fragment jabłka w najgłębszym miejscu jakiś taki jakby zgnity?
Fajnie, że udało Ci się zgarnąć kasę, za fotki, gratulacje. Jednak maniakalny upór się opłacił.Fakt, że od pewnego czasu Twoje prace się już naprawdę przyjemnie ogląda. Z ostatniego setu tylko jedno mi zupełnie nie leży: 153, mdłe i nijakie. I parę drobiazgów jak ta żurawina: z jednej strony fajnie, bo naturalnie, że coś się upaprze, z drugiej ta ciapa niezbyt estetycznie wygląda. Sztućce na 151. są wg mnie zupełnie niepotrzebne w formie samych końcówek. Szklanka na 154. też mi nie do końca leży. Ale to już zwykłe zrzędzenie, ja nie jestem Twoim zleceniodawcą, jeszcze raz pogratulować spieniężenia starań
![]()
Dzięki Panowie za komentarze.
Co do sztućców na 151, to miałem też wersję bez nich, ale niestety ostrość poszła tam w ...A w retusz tych co są się nie bawiłem.
Bardzo fajnie. Muszę powiedzieć, że Twój wątek to jedyne co oglądam na nikoniarzach ostatnimy czasy. Gratuluję dobrej roboty.
Moim zdaniem, zwłaszcza jedzenie wygląd OK, choć wszystko jest w dosyć ciemnej tonacji. Pewnie dałbym radę mieć jakieś uwagi do dodatków, zwłaszcza sztućców. Ale generalnie - smakowite! Gratki.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
@Pilej udowodnił, że jak się chce, to można wszystko. Co prawda dla mnie takie szparagi mogłyby więcej o życiu mówić niż to, że są szparagami (vide Edward Weston) ale do celu w jakim te zdjęcia powstały nie muszą.
Skontaktuj się z nami