Close

Strona 57 z 90 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

https://www.who.int/docs/default-sou...rsn=f201f85c_2

Ciekawa tabelka. Kraje liczące kilka milionów mieszkańców w naszym sąsiedztwie mają podobną lub większą ilość wykrytych przypadków.

Domyślnie

Skoro Matka Boska jest królową Polski, a dodatkowo 'mimo wszystkie przeszkody' mają się odbyć wybory, skoro prezes tysiąclecia tak ogłosił - to zrozumiałe, że mamy mało przypadków.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Lecz się bombel, jeetem innej opcji religijnej, a wstyd mi za ciebie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Nie wnikam, bo twój wstyd lub jego brak jest mi obojętny.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Sam sobie wydajesz świadectwo.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Trzeba się szanować.
    Przed chwilą byłem w knajpie, gdzie powitano mnie "Salam Alejkum" i odpowiedziałem tak samo. Jakoś jeszcze żyję.

Domyślnie

Co do zasadności przeprowadzania większej ilości testów i wcześniejszej dyskusji, komu powinno się je przeprowadzać

http://miedziowe.pl/content/view/95490/189/

"Głogowianin, który przebywał na domowej kwarantannie i miał podejrzenie koronawirusa, zmarł w mieszkaniu. Podczas objazdu miejsc osób poddanych kwarantannie do mężczyzny nie mogli dodzwonić się policjanci. Wezwano straż pożarną, którą otworzyła drzwi. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził zgon mężczyzny. Nic nie można jeszcze mówić o przyczynie śmierci, bo tu wypowiedzą się lekarze, którzy przeprowadzą sekcję. Ta osoba czekała na testy i się ich nie doczekała. Mówią o tym samorządowcy i ja to też często powtarzam. Wzywam rządzących i ministra zdrowia, aby te testy wykonywać. Nie wolno okłamywać społeczeństwa. Osoby, które są w kwarantannach, mają problem z wykonaniem testów. Sanepidy zgłaszają zapotrzebowanie na testy, a ich po prostu nie ma. Jeśli już, to trzeba na nie czekać kilka dni - mówi starosta głogowski Jarosław Dudkowiak. (...)"

Domyślnie

Jeśli odpowiedziałeś tak samo, to aż dziw, że jakoś żyjesz.
    Żart, oczywiście.
    Poprawna forma odpowiedzi to Alejkum Salam, z tego co się dowiadywałem z różniastych źródeł. xD
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Tak, wiem. Doszedłem do tego sam.

Domyślnie

.

a już nieważne w sumie...
    pozdrawiam bombelkowo

Strona 57 z 90 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów