Szukaj
Olympus XZ-2
Zdjęcia lepiej wykonywać podczas wykonywaniu przechwytów przez zawodnika, nie zaś restowaniu czy wpinkach. Dla mnie 1 i 7 ok pozostałe mi sie nie widzą.
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Fotki spoko, ale mogłyby być bardziej dynamiczne...
Pozdrawiam, Kuba
Piątka fajna ....w ósemce tylko zawodniczka jest ciekawa, no i dwójka ma coś w sobie tylko trochę obcięty kadr
Chlopaki maja racje... dynamika w takich zdjeciach wiecej niz mile widziana... u nas jest doskonala sciana ale niestety ze sztucznym oswitleniem a ja nie mam dodatkowej lampy zeby poprawnie doswietlic... czasu tez nei ma jak ja smigam po scianie to kto zdjecia beedzie robil.
Aktualnie ze względów zawodowych Canon
http://www.brodek.com.pl
zdjęcia będzie robił aparat....![]()
Ja tam się nie znam, ale tak jak reszta - więcej dynamiki.
W zasadzie nie ma emocji i wysiłku.
Zawodnicy wyglądają jakby to był spacerek w bamboszkach z kawką przed telewizor, a wspinaczka przecież to ciężki i wymagający sport, gdzie częstym widokiem jest grymas wysiłku na twarzy, napięte mięśnie, pot na czole itp. (tak mi się przynajmniej wydaje z tego co kiedyś widywałem/doświadczyłem)
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Na wielu z nich dla mnie jest balagan. To twarz przeslania lina, to jakis ekspress. Tylko 1.
Zrobic dobre zdjecie wspinaczkowe w hali to sztukaCzasami trafiam w internecie na dobre - ale rzadko. Dlatego osobiscie preferuje zdjecia wspinaczkowe robione w skalach, gorach. Do hali nawet nie zagladam - zreszta i za panelem nie przepadam
![]()
D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508
Skontaktuj się z nami