Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Anita

Domyślnie

kadry podobają się czy 2 ost były robione na dachu budynku? bo tak wyglądają... jeśli tak, to chyba troszkę potencjału nie wykorzystałeś... gdzie jakiś strzał na tle wieżowców z płytką GO?

pasuje mi też oświetlenie na 2 ost. (czym świeciłeś?)

modelka b. ładna, zdecydowanie ma potencjał, ALE-> przydałoby się troszkę pudru, bo twarz za bardzo się świeci (generalnie staraj się też zwracać na to uwagę podczas robienia zdjęć). Poza tym pokryłby niedoskonałości cery. Plus obróbka z postu wyżej wzorowana na stigu... i będzie dobrze

EDIT:
    co do zdjęc ze strony- jutro jeszcze dokładnie obejrzę- (kilka b. mi się podoba) i skrobnę coś więcej... tak na szybko- to chyba nie używałbym szerokiego kąta od góry- bo robi się duża głowa i krótkie nóżki. Chyba że taki był cel. Mi akurat nie bardzo pasuje, dziewczynie pewnie też nie (szczególnie że na nogi nie ma prawa narzekać
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

efekt byl zamierzony, ale nie wyszledl ciekawie. Nie bede wiecej powtarzal szerokiego kąta z góry. Kolejna trafna uwaga

Domyślnie

1 i 3 - nie podoba mi się jak wyszła twarz(1) i nogi(3). Generalnie nie podoba mi się ta modelka.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów