Szukaj
Tylko dlaczego ta głowa zawsze tak przechylona...? Jak postrzał karku...![]()
Pozdrawiam, Kuba
aaa nie wiemmoże powinieniem pokazac tylko jedną fotke
?
Wydaje mi się, że w takich zdjęciach dobrze by było wygładzić skórę (twarz na 1, noga na 3). Więcej glamuruNa trójce usuń jakąś ciemną plamę między nogami modelki, nie wiem czy to coś na udzie, czy tak coś wisi (pasek?). Masz też na 4 żółty budynek (czy co to tam jest), którego nie widać na 3. Weź go i usuń.
Dwójka nie pasuje do serii. A tak w ogólności to mi się podobają. Ale ja panie się nie znam jak zwykle.
Zgadzam się w 100%
I w tym miejscu mały OT. Mianowicie wielka prośba o wrzucenie tutoriala pt. "Jak najlepiej wygładzić skóre na portrecie". Zazwyczaj robie to jakimiś takimi można powiedzieć chałpniczymi metodami i do tej pory nie doszedłem do tego jak powinno się to robić tak jak trzeba. Jeżeli ktoś mógłby się poświęcić i stworzyć takiego tutka byłbym ogromnie wdzięczny. Bo wkońcu od czegoś ten dział na forum jest, a nie ma tam nic konretnego...
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
w technikach .. kiedyś cos takiego było ladnie opisane... ja niestety raczkuję jeśli chodzi o PS-a wiec narazie tylko stempel. To między nogami to część tego czarnego poszarpanego. Nr 2 faktycznie nie pasuje ale tylko dlatego ze nie chciłem przekroczyć 4 zdjęć/post jeśli macie troszkę zbędnego czasu, lub chęci krytyki pozostałych to zapraszam do mojego albumu tu może jest tam jakieś zdjęcie lepsze niż te na forum - wtedy bardzo prosze o informację. Potrzebuję max wskazówek przed kolejną sesją ktora juz lada dzień sie odbędzie. Także plijzzz komentujcie i mówcie co jest tak a co jest nie tak. Czekam na odpowiedź
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Obiecuje,że ostatni post OT.
Po pierwsze jeżeli jest to powinien być w dziale Tutoriale, a nie gdzieś zakamuflowany (i tutaj muszę się chyba narazić modom i ich troszeczke skrytykować). Po 2 szukałem i nie znalazłem. Nie jest tak, że krzycze i od razu stawiam wszystkich na nogi nie poszukając wcześniej (sam prowadziłem kiedyś spore forum i wiem jak to jest
). Jeżeli ktoś ma adresik do tego tutka Stiga to proszę o podesłanie na PM, a modów o wrzucenie go do Tutoriali.
Do autora zdjęć - w galerii do której wrzuciłeś linka bardzo ładne fotki - przypczepić się można jedynie do tego o czym pisze powyżej![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
niestety tez nie moge tego odszukać. Dołączam się do prośby. Pozdrawiam - czekam na komentarze odnośnie zdjęć.
prosze bardzo http://shell.sinuspl.net/~maniak/stig/
- wskazowka jak szukac? czasami wystarczy wpisac w wyszukiwarke imie jakim posluguje sie dana osoba na forum
Milej zabawy z obrobka !!!![]()
D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508
Skontaktuj się z nami