Szukaj
Nienawidze cie
Za to ze tak czesto jezdzisz w gory i ci sie taki warun trafia.
A na powaznie. T ozdjecie mnie chwyta. Nie jest jakies the best, ale jest bardzo przyjemnie.
To swiatlo blakajace sie po szczytach, fajna jest tez przezroczystosc warstwy chmur i ze cos przez nia widac.
Jak to bylo w piosence o grach; "przepieknie jest"...
P.s Z uwag techniczno-obrobkowych, to mozna by leciutko (tyci, tyci) ten kolorek na szczytach i niebie podciagnac. Ociupinke, to by dodalo ciut powera tej scenie.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 27-02-2019 o 00:29
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Hehe - ano widzisz chciałbym częściej ale pewnie sam wiesz, że to nie takie proste
Z warunem to też różnie bywa. Czasem człowiek jedzie szmat drogi i jedno zdjęcie przywiezie. Przez te lata nauczyłem się, że zdjęcia jasne fajna sprawa ale to co najważniejsze i tak zostaje gdzieś tam w głowie, podczas wchodzenia po nocy w zimnie i śniegu. Zdjęcia to naprawdę świetna sprawa ale gdyby ich w ogóle nie było to i tak byłoby warto wskrabać się na szczyt
Co do technikaliów to pokombinuję jeszcze. Dzięki za sugestię.
Jest moc. Prostota, planowość i szczypta światła. Piękne zdjęcie
Dzięki za motywujące słowa
@moshica Faktycznie piękny świt był tego dnia. Jeszcze sporo nauki przede mną ale dzięki za miłe słowa![]()
Kurcze przez zdjęcia pewnej osoby, publikującej też na tym forum, zastanawiam się na ile róż jest oryginalny? Widziałem takie efekty dosłownie parę razy w życiu ale owa osoba spieprzyła mi perspektywę i nie mogę ze spokojem oglądać zdjęć z takich warunków, bo zawsze mnie nurtuje pytanie na ile to ,,matka natura'' a na ile ,,photoshop''.
Cudne kilkuplanowe zdjęcie!
Skontaktuj się z nami