Szukaj
Mnie bardziej wkurzyło traktowanie Ronaldo jak świętą krowę bo było uznanie faulu bez piłki po konsultacji VAR ale wtedy należy się czerwona, a nie żółta.
Dokladnie. Totalny brak konsekwencji.
Bardzo dobrze że to Polacy żyją w luksusach. A co u ciebie taka paskudna zawiść? sądzę że ty byś na pewno nie "miał" fury,ciuchów,spałbyś w spelunie, nie miał luksusów i domu gdybyś był piłkarzem i zarabiał w klubie tyle co oni. W większości wymieniłeś to co inni ludzie nie robiący w piłce mają no może po za samolotami chyba że r/c. Na pewno byś się zrzekł zarobków i wszystko oddał potrzebującym.
Prócz wycieczek i ciuchów mają niektórzy też najlepsze dzivvki, drogie alkohole a na weselu lepsze fajerwerki niż kiedykolwiek widziałeś na wiankach nad Wisłą i co z tego?
Tylko co ma całe bogactwo do osiągów ? jest dużo sportowców którzy wycierają wylot jelita grubego forsą i dalej mają sukcesy w sporcie.
Zrozumiałbym ciebie kiedy byś się czepiał kolesiostwa i nepotyzmu w państwowych spółkach , urzędach itd.
To taka standardowa procedura u niektórych Polaków nie ma sukcesu to trzeba im forsy odebrać . Minie tydzień dwa i zapomną. hehe
Oj ale jest bardzo dużo na ten temat że dużo kasy dostają, a przecież to ich zawód, muszą przez te kilka lat zarobić, wybrańcy maja z tego dużo kasy.
Prędzej przyczepiałbym się że to aktorek, które w niczym nie grają, a kasa wpada z reklam i ze ścianek czy z zamieszczania ups na insta![]()
Ja się na piłce nie znam, ale przy okazji odkryłem weszło.tv na YouTube, czegoś się dowiedziałem![]()
No dobra zabrać im forsę a prócz tego jakiś jeszcze pomysł jest? co zrobić i dlaczego tak zagrali, dlaczego ci a nie inni wystawieni?
Nie zasłużyli na wiele swoją grą zgodzę się ale skoro mieli taki kontrakt i tyle im zaoferowali to czemu napisałeś że powinni oddać?
Skoro zapracowali na forsę niezależnie od wyniku to dlaczego powinni?
Mam jeden, bardzo radykalny pomysł - treningi z wściekłymi psami. Chyba tylko to ich oduczy tego człapania po boisku!!! Pijaków z kadry out. Imprezowiczów out. Aktorów reklamowych do analizy - ile czasu poświęcają na treningi, a ile na reklamę? Reszta na boisko, psy z kojca. Zobaczymy, czy zaczną się w końcu ruszać jak należy.
Edit. Nie oczekuję zaangażowania i finezji na poziomie Maroka. Ale minimum przyzwoitości. Bo chodzącej flegmy nie da się oglądać. Tym bardziej płacić.
Ostatnio edytowane przez FelTom ; 26-06-2018 o 15:10
Skontaktuj się z nami