Close

Strona 12 z 29 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 286

Wątek: Mundial 2018

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Przed chwila Krycha powala lokciem Iranczyka bez pilki i tylko zolta kartka. Zenada.
    Są równi i równiejsi.

Szkoda Maroka. Szkoda Iranu. Powinni naszym wytłumaczyć co to znaczy honor i gra do końca.
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

ksh
    Gość

Domyślnie

Mnie bardziej wkurzyło traktowanie Ronaldo jak świętą krowę bo było uznanie faulu bez piłki po konsultacji VAR ale wtedy należy się czerwona, a nie żółta.

Domyślnie

Dokladnie. Totalny brak konsekwencji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Zarabiają taką kasę, żyją w luksusach, domy, samoloty, samochody, elektronika, ciuchy, wycieczki hotele wszystko co chcą, .

Bardzo dobrze że to Polacy żyją w luksusach. A co u ciebie taka paskudna zawiść? sądzę że ty byś na pewno nie "miał" fury,ciuchów,spałbyś w spelunie, nie miał luksusów i domu gdybyś był piłkarzem i zarabiał w klubie tyle co oni. W większości wymieniłeś to co inni ludzie nie robiący w piłce mają no może po za samolotami chyba że r/c. Na pewno byś się zrzekł zarobków i wszystko oddał potrzebującym.

Prócz wycieczek i ciuchów mają niektórzy też najlepsze dzivvki, drogie alkohole a na weselu lepsze fajerwerki niż kiedykolwiek widziałeś na wiankach nad Wisłą i co z tego?
    Tylko co ma całe bogactwo do osiągów ? jest dużo sportowców którzy wycierają wylot jelita grubego forsą i dalej mają sukcesy w sporcie.
    Zrozumiałbym ciebie kiedy byś się czepiał kolesiostwa i nepotyzmu w państwowych spółkach , urzędach itd.

To taka standardowa procedura u niektórych Polaków nie ma sukcesu to trzeba im forsy odebrać . Minie tydzień dwa i zapomną. hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta
    Bardzo dobrze że to Polacy żyją w luksusach. A co u ciebie taka paskudna zawiść? sądzę że ty byś na pewno nie "miał" fury,ciuchów,spałbyś w spelunie, nie miał luksusów i domu gdybyś był piłkarzem i zarabiał w klubie tyle co oni. W większości wymieniłeś to co inni ludzie nie robiący w piłce mają no może po za samolotami chyba że r/c. Na pewno byś się zrzekł zarobków i wszystko oddał potrzebującym.

Prócz wycieczek i ciuchów mają niektórzy też najlepsze dzivvki, drogie alkohole a na weselu lepsze fajerwerki niż kiedykolwiek widziałeś na wiankach nad Wisłą i co z tego?
    Tylko co ma całe bogactwo do osiągów ? jest dużo sportowców którzy wycierają wylot jelita grubego forsą i dalej mają sukcesy w sporcie.
    Zrozumiałbym ciebie kiedy byś się czepiał kolesiostwa i nepotyzmu w państwowych spółkach , urzędach itd.

To taka standardowa procedura u niektórych Polaków nie ma sukcesu to trzeba im forsy odebrać . Minie tydzień dwa i zapomną. hehe
    Hehe u mnie zawiść? Poczytaj sobie moją dalszą wypowiedź, albo kilka razy przeczytaj to zrozumiesz o co mi chodzi
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

ksh
    Gość

Domyślnie

Oj ale jest bardzo dużo na ten temat że dużo kasy dostają, a przecież to ich zawód, muszą przez te kilka lat zarobić, wybrańcy maja z tego dużo kasy.
    Prędzej przyczepiałbym się że to aktorek, które w niczym nie grają, a kasa wpada z reklam i ze ścianek czy z zamieszczania ups na insta

Domyślnie

Ja się na piłce nie znam, ale przy okazji odkryłem weszło.tv na YouTube, czegoś się dowiedziałem

Domyślnie

No dobra zabrać im forsę a prócz tego jakiś jeszcze pomysł jest? co zrobić i dlaczego tak zagrali, dlaczego ci a nie inni wystawieni?

Nie zasłużyli na wiele swoją grą zgodzę się ale skoro mieli taki kontrakt i tyle im zaoferowali to czemu napisałeś że powinni oddać?
    Skoro zapracowali na forsę niezależnie od wyniku to dlaczego powinni?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta
    No dobra zabrać im forsę a prócz tego jakiś jeszcze pomysł jest? co zrobić i dlaczego tak zagrali, dlaczego ci a nie inni wystawieni? ...
    Mam jeden, bardzo radykalny pomysł - treningi z wściekłymi psami. Chyba tylko to ich oduczy tego człapania po boisku!!! Pijaków z kadry out. Imprezowiczów out. Aktorów reklamowych do analizy - ile czasu poświęcają na treningi, a ile na reklamę? Reszta na boisko, psy z kojca. Zobaczymy, czy zaczną się w końcu ruszać jak należy.
    Edit. Nie oczekuję zaangażowania i finezji na poziomie Maroka. Ale minimum przyzwoitości. Bo chodzącej flegmy nie da się oglądać. Tym bardziej płacić.
    Ostatnio edytowane przez FelTom ; 26-06-2018 o 15:10
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Problem w tym że nie ma lepszych.

Strona 12 z 29 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni