Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Smile MAXymalny przebieg D70s??

Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem kultowego jak tutaj widzę - Nikona D70s. Jakość wykonania, ergonomia no i możliwości które póki co ledwie liznąłem to coś pięknego! Heh tak mnie intryguje mój nowy nabytek, że z przerwami piszę wstęp i zakończenie do magisterki

Zastanawiam się ile max zdjęć może pociągnąć dobry egzemplarz? Niektórzy pisali, że sypnął im się po 15 000, a inni że wypstrykali 50 000 i jest OK. Może jest ktoś wśród forumowiczów, kto trzasnął dużo więcej? Chętnie się dowiem ile to jest

Pozdrawiam,
    | Nikon D70s | Nikon F80 | AF Nikkor 50 mm f/1.8 D | AF Nikkor 180 mm f/2.8 D IF - ED | CF Extreme III | Lowepro Nova 3 |

Domyślnie

był temat w którym mówiono o ponad 210.000 klapnięć... poszukaj
    D700 | D40 | N50/1.8 | N35/1.8 | N18-55 | SB900

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

50 tys to chyba nie jest aż tak mocno powalający wynik. Nie zawracaj sobie tym głowy, nie szukaj pikseli, i innych głupot. Poprostu rób zdjecia, uważnie przeczytaj instrukcje, i obserwuj to co dzieje sie wkoło ciebie a zaoszczędzisz sobie czasu i nerwów. Oby służył ci jak najdłużej.pozdr

Domyślnie

Masz aparat 3 dni i juz sie martwisz kiedy padnie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez herbatnik Zobacz posta
    jak miałem swoj przez trzeci dzien to tez sie balem. kupiłem z przebiegiem 25 tyś. Teraz mam prawie 50 tys i poprostu mam kase odłożoną 'na wszelki wypadek, który mam nadzieję nie zdarzy się.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez herbatnik Zobacz posta
    Nie! Nie o to mi chodzi Po prostu z czystej ciekawości i głodu wiedzy odnośnie D70s - jako legendarnego aparatu i chyba nie tylko na tym forum - chciałem się dowiedzieć jakie są maksyalne znane przebiegi D70s

To coś jakbym chciał się dowiedzieć kupując samochód jakie sa najwyższe znane Wam przebiegi
    | Nikon D70s | Nikon F80 | AF Nikkor 50 mm f/1.8 D | AF Nikkor 180 mm f/2.8 D IF - ED | CF Extreme III | Lowepro Nova 3 |

Domyślnie

Pytanie w stylu:
    Jan Kowalski ma 20 lat. Jest sprawny. Ile pożyje?

Co my mamy powiedzieć?
    Jak będzie miał pecha to nawet roku nie pociągnie...
    TJD
    Z50 | N16-50/3.5-6.3 | V85/1.8 | V23/1.4 | FTZ [S17-50/2.8 | N50/1.8G AF-S | N35/1.8G AF-S] | M42 [Industar 61 L/Z]

Domyślnie

Żylka mu peknie i po nim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fireboy Zobacz posta
    był temat w którym mówiono o ponad 210.000 klapnięć... poszukaj

Oooo no to już coś Poszukam, dzięki

Domyślnie

No to juz wiesz. Aparat... tez czlowiek Jeden klapnie szybciej, drugi przezyje kilka pokolen

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów