Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Nikon Cashback, co ze zwrotami?

Witajcie. Swego czasu skusiłem się na kolejną puszkę i obiektywy ze stajni Nikona objęte promocją Nikon Cashback. Wszystkie dokumenty zostały złożone 2 tygodnie przed czasem zakończenia promocji, jednak dotychczas nie dostałem "obiecanych" pieniędzy, a zgodnie z regulaminem, organizator miał zamknąć temat maksymalnie do 15 lutego. W połowie ubiegłego tygodnia zadzwoniłem do organizatorów, gdzie poinformowano mnie, że przerosła ich akcja, nie spodziewali się tak wielkiego zainteresowania i wszystko się przedłuży, jednak mają nadzieję, że uporają się z tematem w przeciągu miesiąca, dwóch. Nie chce mi się bardzo wierzyć, że nie wiedzieli jaka może być skala sprzedaży i nie przewidzieli tak wielkiego zainteresowania. Myślicie, że mogą grać na zwłokę, by po cichu wycofać się z tego? Czy to za duża i poważna firma by pozwolić sobie na taki stosunek do klientów, którzy im zaufali?

Domyślnie

Eeee, no już bez przesady, nie wycofają się ze zwrotów, to na Bank
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Noom po prześledzeniu wątku, który został podrzucony przez Yabby uzbrajam się w cierpliwość i czekam. Faktycznie ich to przerosło.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów/Lubaczów

Domyślnie

Melduję, że właśnie cash beknął do mnie. Zgłoszenie było wysłane 13 stycznia 2015.
    Agfa Isolette III '56

Domyślnie

Podepnę się do tematu.
    Pytanie - trzeba do formularza on-line dołączyć kopię karty gwarancyjnej z nr seryjnym i dowód zakupu. Kupiłem D7200 w Cyfrowe.pl.
    Karta gwarancyjna to rozumiem, że jest nią ostatnia strona (tył okładki) instrukcji. Problem polega na tym, że nie ma tam wpisanych nr seryjnych. To się wpisuje samemu czy muszą to w sklepie wpisać???? Może i głupie pytanie ale nie chce czegoś spieprzyć bo szkoda tych 430zł. O mało co nie posłałem gwarancji z obiektywu.

ksh
    Gość

Domyślnie

Gwarancja to ta żółta z perforacją - taka.
    Mi polecono zrobić zdjęcie paragonu leżącego koło gwarancji i już.

Domyślnie

No właśnie, ja zeskanowałem sobie to perforowane ale jest tam nr obiektywu 18-105 no i pisze AF-S 18-105\3.5-5.6 VR. Drugą rzeczą z taką naklejką "2 lata gwarancji" jest jak wspomniałem okładka instrukcji - karta europejskiej gwarancji serwisowej firmy Nikon. Tylko bez numerów. Będę musiał jutro wybrać się do cyfrowych.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale im wysyłasz stronę gdzie jest numer seryjny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ale im wysyłasz stronę gdzie jest numer seryjny.
    Właśnie i mam wrażenie, że mi czegoś do tego brakuje bo nie mam nic z nr seryjnym aparatu. Na pewno nie mam takiej żółtej. Niestety nie mogę dodawać załączników.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów