Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Domyślnie

Dziwi mnie nieco oburzenie za nazywanie rzeczy po imieniu, wszyscy jesteśmy dorośli jak sądzę i jestem pewny, że jak już komuś chciało się napisać komentarz to nie należy się obruszać tylko z godnością przyjąć krytykę - nawet dosadną. Uwierzcie mi, że to lepsze niż obojętność i obrazek z 1500 odwiedzin i zero komentarza - wtedy możecie sobie myśleć co chcecie na temat swojego zdjęcia

Przypomina mi się sytuacja jak kiedyś @sufenta skomentował w mocnych słowach jakieś moje dzieło z Sardynii - do dzisiaj jestem wdzięczny za ten kubeł zimnej wody na łeb

Co do zdjęcia będącego przedmiotem tematu to czasami mniej znaczy więcej i tą zasadą w ogóle warto się kierować przy obróbce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    @krzysztofz24, @Darek-d ;to może wrzućić go do zabawy w rawki? Trza by chłopaków pilotujących temat zapytać, moze by dało radę...
    Jak mam więcej czasu to śledzę wątki w działach fotograficznych Fajnie, że o rawkach wspomniałeś Myślę, że coś dałoby się zrobić.

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ... bo faktycznie sporo dłubaniny widać, wieczory coraz dłuższe, szuflada jakaś pusta...
    Jak szuflada pusta to zawsze można pyknąć cos z aktualnej RAWkowej zabawy

Skoro już zabrałem głos w wątku autora to może słowo na temat zamieszczonej fotografii: Sam kadr mi się podoba. Natomiast obróbka chyba za ostra. Sam na początku też mocno ciągnąłem swoje zdjęcia w podobnym kierunku jak jest tu. O innych aspektach technicznych nie będę się wypowiadał bo doświadczeni przedmówcy napisali wiele, a ja nie czuję się na tyle doświadczony by dawać jakieś rady.

maniak666
    Gość

Domyślnie

@siemalysy-pytanie padło, ale odpowiedzi ni chu....steczki

Domyślnie

@maniak666 z mojej strony nie ma żadnych przeciwwskazań Autor musi się jedynie określić. Ja chętnie bazę zdjęć do RAWków sobie zbuduję.

Domyślnie

Jestem za, proszę o dalsze instrukcje
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Spokojnie. Dziś ruszyła nowa edycja zabawy. Oczywiście zapraszam W przyszły poniedziałek zaczyna się 3 dniowe głosowanie. Opcje są dwie:

1. Udało mi się Ciebie namówić do wzięcia udziału w obecnej edycji. Ty zajmujesz pierwsze miejsce i Twoją nagrodą jest możliwość dania własnego RAWka
    2. Jest bardziej złożona ale poruszę ten temat bliżej końca trwającej edycji.

Domyślnie

Dawajcie tego rawa w specjalnym trybie jakims

Kto jest za, kto sie wstrzymal....winner
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siemalysy Zobacz posta
    2. Jest bardziej złożona ale poruszę ten temat bliżej końca trwającej edycji.
    ooo! przeczuwam jakieś wyselekcjonowane, extra primo RAWki do zabawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Dawajcie tego rawa w specjalnym trybie jakims

Kto jest za, kto sie wstrzymal....winner
    Przecież to prosta sprawa. Ugadujecie się z autorem, on udostępnia Wam NEF-a i działacie sobie w ramach tego wątku.

Cytat Zamieszczone przez -zahir- Zobacz posta
    ooo! przeczuwam jakieś wyselekcjonowane, extra primo RAWki do zabawy
    Nie, nie. Nic z tych rzeczy. Na teraz RAWki w standardowej formule. Jakaś niespodzianka była, jest planowana ale co z tego wyjdzie, czas pokaże.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siemalysy Zobacz posta
    Przecież to prosta sprawa. Ugadujecie się z autorem, on udostępnia Wam NEF-a i działacie sobie w ramach tego watku
    No to niech autor daje tu Nefa i bedziemy mieli mega dlugi watek
    Jesli ze wzgledow regulaminowych/organizacyjnych sa problemy zeby go dac do zabawy w rawki.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni