Szukaj
Witamy na forum, myślę, że nie będziesz miał nam za złe, że czasem coś skrytykujemy. Jak na pierwszą propozycję jest całkiem dobrze. Do 1-ki miałbym drobną uwagę, zbudowałeś kadr tak, że wzrok ładnie jest prowadzony esowatym grzbietem w silny punkt ku najwyższemu szczytowi, było by jeszcze lepiej gdybyś dał krok do przodu, obniżył aparat tak by ukryć te fragmenty drogi które odciągają wzrok od tego co istotne. 2-ka kompozycyjnie bardzo mi pasuje, ta droga centralnie łamie zasady ale po to one są, by je czasem złamać, tu jest to w pełni uzasadnione. Być może w tym przypadku cofnął bym się o krok do tyłu tak by zwiększyć nieco ilość dołu, oraz lewej strony. Na porę dnia wędrując po górach nie zawsze mamy wpływ stąd rozumiem twarde światło z którym sobie całkiem dobrze poradziłeś... Pierwsze koty za płoty.., bywaj tu jak najczęściej. Pozdrawiam.
Oczywiście, że nie, nawet mi na tym zależy. Dziękuję za odzew. Rzeczywiście te zmiany sprawiłby, że zdjęcia prezentowałyby się lepiej. Będę zaglądać![]()
Skontaktuj się z nami