Szukaj
Ja sobie wyobrazam, ze gdybym kiedys mial zlozyc album the very best of photos, ktore kiedys widzialem (bardzo duzo zdjec) byloby to zdjecie wsrod nich. Gratuluje. P.S. Choc moze nieco zbyt ostro. P.S. 2. zaloz, kolego, konto na yahoo a nastepnie na flickr, zebym mogl fejwowac bez opamietania.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
No to musze przyznac, ze jest super...nawet dlugi czas moze byc.
Co do koloru to jest ok, troche zielen za zolta jak dla mnie, ale jest ok, jedyne co bym zmienil to ostrosc, bo wyglada jak by stracilo na jakosci, potraktuj to jako moja opinie i moze zobacz jak to wyglada po lekkim zdjeciu ostrzenia.
Nikon http://greg77.com/
Heheh, dziękuję*bardzo. Może kiedyś pomyśli się*nad albumem który będzie dostępny online dla wszystkichJa sobie wyobrazam, ze gdybym kiedys mial zlozyc album the very best of photos, ktore kiedys widzialem (bardzo duzo zdjec) byloby to zdjecie wsrod nich. Gratuluje. P.S. Choc moze nieco zbyt ostro. P.S. 2. zaloz, kolego, konto na yahoo a nastepnie na flickr, zebym mogl fejwowac bez opamietania.
Do do "fejwowania" to wchodząc na moje www znajdzie się*dostępne linki do różnych galerii
Dziękuję bardzo Pawle.Jak zwykle Rafale perfekcja u Ciebie i opanowanie warsztatu technicznego. Nie ma jak nauka u mistrza
Co do ujęcia, wydłużony czas świetnie ukazał chmury, a nie tylko wodospad. Kolorystyka stonowana tak jak lubię
Co warsztatu to się*staram - a do mistrzów, to mi daleko i nawet fotograf nie przechodzi mi przez gardło
Preferuję nowe słowo " mam zajawkę "i dla tego może czasami coś mi się uda lub nie :P
Dzięki i tam znajdziesz wszystkoRRphoto.eu
Dzięki Grzegorzu, cieszy mnie że się*podoba i nawet długi czasNo to musze przyznac, ze jest super...nawet dlugi czas moze byc.
Co do koloru to jest ok, troche zielen za zolta jak dla mnie, ale jest ok, jedyne co bym zmienil to ostrosc, bo wyglada jak by stracilo na jakosci, potraktuj to jako moja opinie i moze zobacz jak to wyglada po lekkim zdjeciu ostrzenia.
Zieleń? To bardziej taka pozimowa zgnilizna, podobna do tej w IE. Co do ostrzenia, to faktycznie zauważyłem że coś nie jest tu dobrze.
Jednak to musi zależeć od serwera chyba, ponieważ to samo zdjęcie mam na 500px i swoim www - i tam brak takich przeostrzeń!
Dziękuję*wszystkim za skrobnięcie i pozdrawiam.
Rafal
Mega ujęcie. Zawsze jak czytam te nazwy wulkanów Islandii to się zastawiam jak oni to mogą wymówić![]()
Kirkjufellsfoss to nazwa wodospadu, foss oznacza wodospadA Kirkjufell to nazwa tej góry w tle, nie jest wulkanem. Wszystko to wiem, bo byłem tam, ale widoczność była taka, że nic nie było widać, do tego lał deszcz i wiało tak że ciężko było z auta wyjść :P
Co do zdjęcia to klasyk tego miejsca, jak dla mnie za mocno wyostrzone...
Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram
Jeśli można Rafale;
poza tym, że obrazek faktycznie efektowny i bezsprzecznie ekstraklasowo obrobiony to mi na nim brakuje nieco góry. W obecnej formie kadr jest MZ zbyt ciężki. Gdyby linia horyzontu ( styk podnóża gór/ lustra wody ) będące po prawej stronie kadru znalazły się w połowie jego wysokości - kadr nabrałby powietrza i zwiewności.......; a ponieważ szkoda przepięknego dołu to .... brakuje góry ....
Chciałbym też zobaczyć ten sam kadr wykonany z tradycyjnym czasem; czuję że byłby "cud, miód i orzeszki".......
Skontaktuj się z nami