Szukaj
Jak z folderu biura podróżyPiękna woda. Nr 2 ma najmniej ciekawe światło - pewnie blisko południa? Poza tym układ kadru podobny jak w nr 3 - nie myślałeś żeby zamienić miejscami w secie 3 i 4?
Biały Samsung Galaxy S5 z trybem Live View...
... i jakieś Nikony (czarne).
Dzięki za odwiedziny i komentarzAkurat dwójka była po prostu robiona pod słońce - stąd to kiepskie światło. No i fakt, że było koło południa
Ale akurat ta plaża była daleko od miejsca, w którym koczowałem, więc powrót o innej porze nie wchodził niestety w rachubę.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Jak dla mnie to za bardzo podkręciłeś niebieski, wyłazi nawet poza wodą w cieniach
Co to znaczy daleko koczowłem ?... chyba do domciu masz dalej niż na ta plażę
![]()
Nikon i parę szkiełek
Dzięki za wizyty i komentarze z uwagami![]()
Żeby było śmieszniej, to z niebieskim na przekór jechałem w dół, nie w góręMagenta też mocno w dół, bo byście nie mogli patrzeć na niebo
Jeśli chodzi o koczowanie daleko od plaży ze zdjęcia nr 2, to sens w tym jest taki, że wynająłem na 3 dni samochód i urządziłem sobie objazdówkę po Ibizie. A że chciałem zobaczyć i obstrykać jak najwięcej, dając przy tym okazję rodzinie do wypluskania się w morzu, więc do niektórych miejsc już po prostu nie mogłem wrócić. I tak chwała im (rodzinie) za to, że byli tacy cierpliwi, bo postojów po drodze była cała masa
A Calla Xarraca ze zdjęcia nr 2 jest uznawana za jedną z najpiękniejszych plaż na Ibizie podobnie, jak Cala Saona ze zdjęcia nr 3, którą wielu uważa za plażę "numero uno" na Formenterze
![]()
i zadnego automobila na pierwszym planie...co sie dzieje...
--------
no signature
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
![]()
Tak Ci tęskno? To masz piździka z wypożyczalni na pierwszym planie
no, od razu lepiejtyle ze upal
pamietam, ze jak wypozyczylem to od razu pod prad pojechalem, do dzisiaj mi zostalo...
--------
no signature
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Skontaktuj się z nami