Ja robiłem upgrade na 3 różnych kompach z Win8 i o dziwo po zainstalowaniu wszystkie 3 Windowsy 10 mają ten sam klucz produktu.
Szukaj
Ja robiłem upgrade na 3 różnych kompach z Win8 i o dziwo po zainstalowaniu wszystkie 3 Windowsy 10 mają ten sam klucz produktu.
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
google zwraca miliard wyników w tej sprawie...
odsprzedaż oprogramowania oem poszukaj
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Reinstalacja tylko raczej
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Te za 100zł zwłaszcza z generatorami wysyłkowymi to loteria i nawet jak aktywujesz to po jakimś czasie microsoft może te klucze wywalić, sporo kluczy jest z rynków gdzie działa rozdawnictwo edukacyjne, dużo to klucze sowieckie i chińskie.
Jeśli sprzedawca ma klucze OEM win 7/8 to jest juz ok, jeśli sprzedawca ma klucze w formie elektronicznej ESD i wystawia faktury to też jest ok, ja taki klucz mimo wszystko i tak bym weryfikował telefonicznie z obsługą microsoft.
Prawo unijne wymusiło ma microsoft możliwość odsprzedaży kluczy oem i esd ale nadal może być z nim przepychanka, dlatego jedyny pewny na 100% klucz to zakupiony z pudełkiem.
Nikon Z5, Nikon D610 - Nikkor 85 1.8 G, Tamron 28-75 2.8, Tamron 70-200 2.8 Di VC USD
Miałem: Sony A55, Nikon D7000, Pancolar 50 1.8, Tamron SP AF 60mm f/2.0 Di II LD (IF) Macro, Samyang 85 1.4, Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6 VR ED, Nikon Nikkor 80-200 2.8 D ED, Tamron AF 70-300 mm f/4-5.6 Di LD Macro, Samyang 500mm F8.0
To skrót myślowy...
Masz legalną licencję OEM (legalną, bo zgodną z prawem Unijnym i Polskim) ale niezgodną z pomysłem na licencje Microsoftu, aktualizując do 10 uzyskujesz licencję zgodną z prawem i zgodną z pomysłem Microsoftu, więc win-win.
Skontaktuj się z nami