Szukaj
Można pokusić się o zmianę obiektywów na Sigme 17-50 2.8 ale to wymaga dodatkowego wkładu złociszy ale warta grzechu taka wymiana![]()
z50 -
Nie rozumiem, po co ten temat, chyba żeby pianę bić.
Nie ma budżetu, nie ma opcji, nie ma rozmowy.
Ciesz się tym co posiadasz.
Może, to obiektyw jest powodem problemów z ostrzeniem, nie aparat...
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Drogi RAF, Temat po to żeby sie dowiedzieć czy warto go czym predzej sprzedać czy nadal moge spokojnie go używać przy przebiegu ponad 60tyśDowiedziałam sie juz co sie miałam dowiedzieć, dziękuje za odpowiedzi, mozna zamknąć temat
![]()
Karola, trochę źle sformułowałem swojego posta, bo to wyszło jak bym do Ciebie miał pretensje. Chodziło mi raczej o odpowiedzi kolegów, które były nie na temat.
Jak najbardziej używać, nic lepszego nie kupisz za pieniądze ze sprzedaży.
Sprawdź, czy powodem problemów z ostrzeniem, nie jest sam obiektyw, skoro pisałaś, że drugi obiektyw działa dobrze.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Bzdury. Totalne.
To wszystko brzmi tak mniej wiecej:
Mam aparat. Ten ma osiem lat. Zacina sie. Nie działa jak powinien. Patrzyłem na alegro i takie chodzą po 100zl.
Czy warto go sprzedać i kupic za te pieniadze jakis nowy ? Najlepiej FX jakiś ?
Doradzacie coś ?
Mam tez dwa stare obiektywy kitowe ktore moge sprzedać.
Fotografuje sport i potrzebuje nowego aparatu oraz jasnego i długiego szkła.
Kto i co mi poradzi ?
(Dodam ze chce za wszystko to wsiąść dwa tysiące, choc w necie chodzą za mniej niz polowe tej ceny. Aparat jest w sumie popsuty, ale kiedys był nowy. Obiektywy maja problemy z ostrzeniem, ale tez kiedys były nowe. Jestem bezrobotny i nie mam z czego dołożyć. Zdjęcia chce sprzedawać do gazet i telewizji.
Pomocy !!! )
Ps.
Żart.
Bo czasem... ehh... no szkoda słów.
![]()
Ostatnio edytowane przez d90 ; 18-03-2016 o 18:26 Powód: :)
Skontaktuj się z nami