Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jak piszą optyczne.pl pojawią się w nowym roku podwyżki cen Nikona

Z chyba wiarygodnych źródeł mają tą informację. Zapowiadane podwyżki mogą sięgać 30% i min. motywowane są chęcią wyrownania cen w stosunku do innych rynków. Masakra się zapowiada...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasio Zobacz posta
    Z chyba wiarygodnych źródeł mają tą informację. Zapowiadane podwyżki mogą sięgać 30% i min. motywowane są chęcią wyrownania cen w stosunku do innych rynków. Masakra się zapowiada...
    Do jakich rynków??

W USA jest nadal sprzęt elektroniczny sporo tańszy niż u nas (nie tak jak kiedyś, ale jednak) przy kilku razy wyższych zarobkach w USA , Polska w Europie jeśli chodzi o elektronikę wcale nie jest tania (skoro ludzie ściągają sprzęt z UK, Irlandii czy Włoch do nas na tzw. "zieloną wyspe"). Nie wiem do kogo chcą wyrównać, ale jeśli do Zachodu to powinien u nas stanieć sprzęt Nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romuś Zobacz posta
    Do jakich rynków??

W USA jest nadal sprzęt elektroniczny sporo tańszy niż u nas (nie tak jak kiedyś, ale jednak) przy kilku razy wyższych zarobkach w USA , Polska w Europie jeśli chodzi o elektronikę wcale nie jest tania (skoro ludzie ściągają sprzęt z UK, Irlandii czy Włoch do nas na tzw. "zieloną wyspe"). Nie wiem do kogo chcą wyrównać, ale jeśli do Zachodu to powinien u nas stanieć sprzęt Nikona

http://nikonrumors.com/2015/11/24/up...1st-2016.aspx/

Domyślnie

A już chciałem upłynnić swoje zabawki nikona Poczekam może i wyjdę na tym lepiej niż na lokacie
    nic...

Uprawnienia umieszczania postów