Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie D 50 Ciekawostka

Może większość niewiedzieć, ale d 50 zapisuje zdjęcia na kartach MMC ! Sprawdziłem na swoim sprzęcie, zarówno zapis jak i odczyt nie sprawiają najmiejszych problemów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Może większość niewiedzieć, ale d 50 zapisuje zdjęcia na kartach MMC ! Sprawdziłem na swoim sprzęcie, zarówno zapis jak i odczyt nie sprawiają najmiejszych problemów
    Pisałem o tym w którymś wątku ''kartowym''

Domyślnie

Nie chce się wymądrzać bo może to nie prawda, ale z tego co się orientuję to wszystko co zapisuje na SD powinno zapisać na MMC.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

tak też dokładnie jest, o czymże raczyłem też w owym wątku nadmienić

Domyślnie

A ja was Panowie zdziwie mój kolega ma D50(za 2 tygodnie bedzie moja) i kupil ja z mmc, przez pierwszy tydzien wszystko dziaialo, ale potem zaczely sie dziac cuda z takim skutkiem że na koncu aparat nie zapisywł ani nie czytał MMC wiec z ta karta to chyba nie do końca......Teraz ma SD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bosss Zobacz posta
    A ja was Panowie zdziwie mój kolega ma D50(za 2 tygodnie bedzie moja) i kupil ja z mmc, przez pierwszy tydzien wszystko dziaialo, ale potem zaczely sie dziac cuda z takim skutkiem że na koncu aparat nie zapisywł ani nie czytał MMC wiec z ta karta to chyba nie do końca......Teraz ma SD
    używałem d50 z MMCem tak lekko licząc pół roku, może lepiej, i do tej pory zapisuje na MMCach jak trzeba
    dużo zdjęć przez ego MMCa w tym okresie przeszło

Domyślnie

Eh no dobra, ale co to za różnica, sd czy mmc? W czym sprawa? Co z tego że się da? Są tańsze? Szybsze?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    Eh no dobra, ale co to za różnica, sd czy mmc? W czym sprawa? Co z tego że się da? Są tańsze? Szybsze?
    szybkie mmc są droższe od porównywalnych szybkościowo SD
    MMC nie ma blokady zapisy i procesora zapisu, no i przez to jest cieńsze
    to wszystkie różnice

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bosss Zobacz posta
    A sprawdzał tą kartę MMC w innym sprzęcie?
    może poprostu trafiona
    raczej napewno
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Oszczędny w słowach Awatar MKCn
    Miasto
    Gród Trzech Braci

Domyślnie

Ja też używam MMC w D50 i nie ma kłopotów.
    Pozdrowienia!!! MKCn
    D50 + D7100 +S17-50 HSM OS + N18-55 + N35 + N70-210f4 + JUPITER 200 + JUPITER 135 + HELIOS 44 + MIR 35 + ZENIT ET + NISSIN Di622N

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów