Może większość niewiedzieć, ale d 50 zapisuje zdjęcia na kartach MMC ! Sprawdziłem na swoim sprzęcie, zarówno zapis jak i odczyt nie sprawiają najmiejszych problemów![]()
Szukaj
Może większość niewiedzieć, ale d 50 zapisuje zdjęcia na kartach MMC ! Sprawdziłem na swoim sprzęcie, zarówno zapis jak i odczyt nie sprawiają najmiejszych problemów![]()
Nie chce się wymądrzać bo może to nie prawda, ale z tego co się orientuję to wszystko co zapisuje na SD powinno zapisać na MMC.
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
tak też dokładnie jest, o czymże raczyłem też w owym wątku nadmienić![]()
A ja was Panowie zdziwie mój kolega ma D50(za 2 tygodnie bedzie moja) i kupil ja z mmc, przez pierwszy tydzien wszystko dziaialo, ale potem zaczely sie dziac cuda z takim skutkiem że na koncu aparat nie zapisywł ani nie czytał MMC wiec z ta karta to chyba nie do końca......Teraz ma SD
Eh no dobra, ale co to za różnica, sd czy mmc? W czym sprawa? Co z tego że się da? Są tańsze? Szybsze?
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
Ja też używam MMC w D50 i nie ma kłopotów.
Pozdrowienia!!! MKCn
D50 + D7100 +S17-50 HSM OS + N18-55 + N35 + N70-210f4 + JUPITER 200 + JUPITER 135 + HELIOS 44 + MIR 35 + ZENIT ET + NISSIN Di622N
Skontaktuj się z nami