Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Black Gold

Domyślnie Black Gold

Sesja bodypaintingowa z Bradem i Oliwią.
    Makijaż przygotowany przez Paulinę:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Więcej zdjęć na BLOGU.

Domyślnie

Świetne, ten ring trochę psuje dwójkę i ostatnie mi nie podchodzi ale zazdraszczam kawałka świetnej roboty.

Długo trwa takie malowanie?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

ring psuje dwójkę czy trójkę w oczach?

takie malowanie nie zajmuje aż tak długo (ok 30min), bo to głównie ciapanie twarzy gąbką kosmetyczną
    gorzej jest jak są wzory i inne takie, bo wtedy trzeba się przyłożyć, a jak jest całość w jednolitym kolorze to idzie sprawnie
    no a potem można takie coś posypać brokatem przez sitko, albo pigmentem

Domyślnie

yy ;P
    trójkę panie

za drugim razem mi się nawet bardziej podoba
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Ring był użyty na minimalnej mocy tylko żeby rozświetlić brokat bo bez tego trochę ginął w cieniach

Domyślnie

jak dla mnie to 3 przez otwarte oczy i 4 przez kierunek oczu, co oznacza, że wszystkie fajne a te dwa naj dla mnie no i ten ring ale to wiadomo
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

zerknij jak na 4 przez niefortunne kadrowanie wyszło lewe ramię - wygląda trochę jak by modelka nie miała ręki już od samego barku. Dla mnie tylko zbliżenia czyli 3, 5 i 6. Ring nie przeszkadza. Pzdr

Domyślnie

nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo, bo cienie i światła pokazują mniej więcej gdzie się zaczyna ramię, widać kość obojczyka i widać, ze to jest lekkim profilem
    wiadomo, ze niektóre pozy na wydłużenie szyi nie są najnaturalniejsze na pewno wygląda nietypowo

Bartek ma na przykład niezłą szyję i jak się dobrze ustawi profilem to wydać tylko tę szyję
    na zdjęciu TUTAJ to widać, ale skadrowane jest z ramionami, żeby sam łabądź nie wyszedł właśnie

Uprawnienia umieszczania postów