Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Baily Lighthouse

Witam
    Szału z pogodą nie było ale będąc na miejscu okazało się, że było coś równie ciekawego jak zdjęcia.
    Okazało się, że w tym samym czasie na miejscu był również forumowy kolega biegly, rozmowa trochę trwała - w sumie więcej niż zdjęcia
    Bardzo sympatyczny człowiek - pozdrawiam.

Nikon D800, Nikkor 28.0 mm f/1.8G,Hoya pro nd 1000, f9, iso 200, 130s

Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Nie widać zdjęcia, sprawdź co z uploadem...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Ciekawe, linkowane jak zawsze
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Teraz widzę pracę
    No więc obróbka i szerokość tonalna B&W robi wrażenie.
    Całość jak na takie prace to określiłbym że jest ciasno, tendencja na forum, większość robi na szerokim. Ale rozumiem, że chciałeś pokazać latarnię oraz klif, co się udało. Trochę brakuje mi góry. Sumarycznie biorę i kupuję
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Zgadzam się z przedmówcą, Jedna tylko uwaga, że latarnia leci w prawo / chociaż horyzont prosto. Krzywa wieża?
    Wysłane z telefonu Nokia 3310

Domyślnie

Też to zauważyłem ale nie pisałem już, ale pomyślałem dystorsja szkła, no dobrze niech autor nam odpowie
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

moshica - na dzień dzisiejszy 28mm to najszerzej co mam, po sprzedaniu 16-35 - trochę żałuję i pewnie kiedyś znów u mnie zawita, no chyba że znajdę jakąś alternatywę z możliwością nakręcania filtrów 77mm.
    RigorMortis - faktycznie krzywa wieża mi umknęła, moje niedopatrzenie.
    Pozdrawiam Mirek

Domyślnie

Bardzo sympatyczny człowiek - pozdrawiam.
    Na drugi raz będę mniej sympatyczny i pogonie chodzących za mną

Oczywiście żart
    Miło było również Was poznać i pogadać (to było najlepsze podczas tego pleneru ) w tak drętwą pogodę przed wschodem słońca - którego w sumie nie było (słońca)!

Miejsce do łatwych nie należy, ze względu na ułożenie w kadrze .
    Ladnie masz, czysto i delikatne bw robi "robotę" że tak się*wyrażę.
    Przyznam że nie spodziewałem się*że tak fajnie to wyjdzie, teraz mnie zaciekawiłeś do tych zdjęć i muszę je w końcu zassać z aparatu.

Mirek, przylatuj w grudniu bo ja takiego widowiska nie opuszczę
    Światełko będzie na wprost i ładnie będzie balansować kadr - no oczywiście, ta wersja będzie musiała być w kolorze!

Pozdrawiam i do następnego
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Dzięki za komentarze, dla porównania wersja kolorowa.
    Pozdrawiam Mirek

Domyślnie

Kolor też pierwsza klasa, ten kadr urzekł mnie sterylnością.
    Nikon i podróże ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów