Close

Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 172

Wątek: Kadr centralny

Domyślnie

Jest grupa osób, dla których to zdjęcie jest delikatnie mówiąc mierne. Jest też druga grupa, która za nic na świecie nie przyjmie do wiadomości, że tym razem autor się po prostu nie popisał (każdemu się zdarza). W całej sytuacji najbardziej poszkodowaną osobą jest dziewczyna ze zdjęcia, która pokazana została w sposób delikatnie mówiąc bardzo niekorzystny. Nawiasem mówiąc, ciekawe, czy byłaby zadowolona z publikacji tego zdjęcia.
    Wszystkie za i przeciw chyba zostały powiedziane i dalsza dyskusja staje się bezcelowa. Myślę, że admin może zamknąć wątek, a emocje, które narosły wokół tego zdjęcia z czasem powoli opadną, czego sobie i wszystkim życzę
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Jakby nie patrzeć - dupa z tyłu...
    A ja widziałem "dupy" przed sobą. Jak to się mówi punkt widzenia....

@ Cezary-K
    "Wszystkie za i przeciw chyba zostały powiedziane i dalsza dyskusja staje się bezcelowa. "

Chyba mówisz o swoich ? Tak jakoś myślałem że są "krótkie"
    Ostatnio edytowane przez kri-kri ; 29-09-2015 o 10:02

Domyślnie

Autorze zdjecia napisz prosze co miales na mysli, jaki byl pomysl i jaki jest przekaz. Mowiac najprosciej o co chodzi? Nie pytam zlosliwie ani ironicznie, po prostu chetnie sie dowiem i byc moze czegos naucze przy okazji. Poprosze o odpowiedz jak chlop krowie na rowie.

Jedyne co mi przychodzi do glowy to ze wszystkie postaci w kadrze wydaja sie patrzec na ta pare, co stawia ich w centrum uwagi jakby.

Pzdr
    Ostatnio edytowane przez djhonda ; 29-09-2015 o 17:45
    usuniety bo obrażał uczucia religijne

Domyślnie

Cóż,zdjęcie jest wybitne,ociekające seksem i charyzmatyczne.Autorowi zazdroszczę wszystkiego a poczucia humoru przede wszystkim.I to tyle w tym temacie.

Domyślnie

Wow, aż 4 strony... "rozpływania się" nad słabym zdjęciem. Szkoda, że dobre zdjęcia nie są z takim zapałem komentowane...

Szczerze? Szkoda aparatu na takie zdjęcia...
    Nikon

Domyślnie

Tyle czasu na tym forum jesteście, a Woytek wciąż Was wkręca tymi samymi numerami. A mówią, że starego misia na sztuczny miód się nie nabierze... Raz dupa, raz ośle prącie, a komentarze lecą... a Wam ciągle mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Tyle czasu na tym forum jesteście, a Woytek wciąż Was wkręca tymi samymi numerami. A mówią, że starego misia na sztuczny miód się nie nabierze... Raz dupa, raz ośle prącie, a komentarze lecą... a Wam ciągle mało
    No nie...
    Człowiek pisze wyczerpującą odpowiedź na wszystkie pytania, chcąc grzecznie wyjaśnić wątpliwości nurtujące kolegów, a tu po raz kolejny przychodzi taki w glanach i rozdeptuje wszystko od góry do dołu...

Ale tym razem
    Nie puszczę płazem!

Moi sekundanci już do Pana jadą.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Nie dales rady wprost, musiales ubrac w ironie. No coz niektorzy tak maja.
    Czyli zdjecie jest o niczym i do niczego a wrzuciles "dla jaj". Coz za wyrafinowany happening.
    usuniety bo obrażał uczucia religijne

Domyślnie

Cóż za wyrafinowany odbiór - raz na klatę przyjmować jakąś dupą na deptaku, raz oślim benem, i mimo tego, za każdym kolejnym razem (kolejną razą?) pytać, "czy to na serio"? Cóż za wyrafinowana krytyka, pojechać po kimś, że happening, że nie dałeś rady wprost, że to, że tamto, samemu będąc tak mało pewnym tego co się widzi, a jednocześnie siedząc na tak spiętym pośladzie i bać się, żeby przypadkiem nie wyjść na durnia albo kogoś, komu podoba się coś, co w zasadzie zgodnie z ogólnie przyjętą linią podobać się nie powinno...

Wiem, że nie do końca elegancko, także - bez urazy.

Domyślnie

Było śmiesznie, zrobiło się żenująco.

Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów