Szukaj
Piękne miejsce, pięknie wymemłane zdjęcie. Gdyby można z niższej perspektywy, to niebo by się przelewało i byłoby genialnie.
Nie wiem, co napisać.
Ładny poukładany kadr. Zdjąłbym tylko nieco ostrości.
Swietne, tez mi sie wydaje odrobine za ostro...ale doslownie odrobine.
Nikon http://greg77.com/
O ostrości już napisano, zgadzam się. Niemniej jednak reszta dobrze zagrała i mamy miły oku obrazek.
LED ZEPPELIN
Prawie wszyscy o ostrości, więc ja też, ale... inaczejU siebie na 117 i 134 ppi nie odnoszę wrażenia, że jest w jakimś miejscu przeostrzone...
Bardziej mi "brakuje" - na co nie pierwszy raz zwracam uwagę - przypisania przestrzeni barw... Pomimo tego, że zdjęcia są pokazywane na forum foto, gdzie szeroki gamut jest zapewne dość powszechny, to jednak tym przyjętym standardem do publikacji w Internecie nadal chyba jest sRGB? Czy może (tutaj) już? nie jest? W sumie po tym co napiszę w następnym akapicie, nie jest to aż tak istotne (w przypadku tego zdjęcia tylko!), ale jednak wolałbym widzieć to samo co autor... A mogę nie widzieć, gdyż mam tylko sRGB.
A co do samego zdjęcia... Podoba mi się. Nie potrafię się do niczego przyczepićPodoba mi się tym bardziej, gdyż jak to czasem bywa, ściągnąłem na dysk dla zabawy kolorami, a zdjęcie pozwala na bardzo wiele w tym zakresie - wcale nie trzeba trzymać się "naturalnych" kolorów, a i tak zdjęcie w różnych tonacjach (wersjach obróbki - jeśli ktoś tak woli) moim zdaniem ciągle prezentuje się bardzo dobrze. Aż jestem tym zaskoczony
Ładnie jest . Wszystko poukładane , kolorki etc. Polecam.
Skontaktuj się z nami