Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Folkolorystycznie.

By ożywić szarych nikoniarzy.
    Zapraszam.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Pierwsze znakomite (choć pionowe)! Powiedziałbym, że gotowe na nagrodę. Ostrość - żyleta.

Ale potem jakby siadło tempo... Albo już nei tak fajnie ostre, albo lekko poruszone, pewnie dlatego, że chciałeś złapać ruch spódnic i wydłużyłeś czasy.

Wracam do pierwszego - dalej świetne!
    Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 13-08-2015 o 23:23
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Pierwsze znakomite (choć pionowe)! Powiedziałbym, że gotowe na nagrodę. Ostrość - żyleta.

Ale potem jakby siadło tempo... Albo już nei tak fajnie ostre, albo lekko poruszone, pewnie dlatego, że chciałeś złapać ruch spódnic i wydłużyłeś czasy.
    To mnie zdiagnozowałeś. Chyba jesteś psychoanalitykiem.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Dołączam do pomponiastego - miałem dokładnie takie same odczucia oglądając te prace. Ogólnie klimat bardzo fajny i kolorowy, ale te poruszenia na niektórych zdjęciach przeszkadzają.

I tak przy okazji: czy coś się zmieniło w regulaminie i można teraz zamieszczać zdjęcia satelitarne? Mi to nie przeszkadza, bo mam duży monitor, ale tak sobie pytam...
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    I tak przy okazji: czy coś się zmieniło w regulaminie i można teraz zamieszczać zdjęcia satelitarne? Mi to nie przeszkadza, bo mam duży monitor, ale tak sobie pytam...
    To ten nowy silnik. Po to chyba był zmieniony
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Piciu, tośmy te same zespoły fotografowali: Integracje 2015 Szkoda, że nie masz Węgrów i Meksykanów, byłem ciekaw ich występu, a musiałem niestety wracać...
    Fotografowałeś w Wągrowcu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Piciu, tośmy te same zespoły fotografowali: Integracje 2015 Szkoda, że nie masz Węgrów i Meksykanów, byłem ciekaw ich występu, a musiałem niestety wracać...
    Fotografowałeś w Wągrowcu?
    Tak w Wągrowcu. Spóźniłem się i byłem tylko na drugiej części.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Jeszcze w poziomie i mam nadzieję na poziomie.

Nie wiem, co napisać.

Uprawnienia umieszczania postów