Witam serdecznie, to moje pierwsze zdjecie na forum. Mam nadzieje, ze sie spodoba
1.
Szukaj
Witam serdecznie, to moje pierwsze zdjecie na forum. Mam nadzieje, ze sie spodoba
1.
Zdecydowanie za dużo czerwonego. Jak już to selektywnie trzeba było to zrobić. Pasy wyszły nawet czerwonawe, a o kolorze asfaltu to już nie wspomnę :P
OM-D 10 Mk II
D7100 D750, N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr
He he, tak czerwono to nei jest nawet w Arizonie!![]()
A swoją drogą strasznie dowaliłeś kolorami (co widać nawet w EXIFie), i dlatego na przykład gradient na niebie też wyszedł mocno nienaturalnie. Pokaż normalne zdjęcie, a wszyscy się ucieszą.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Dziekuje wszystkim za komentarze i konstruktywna krytykeKolory faktycznie wyszly mocno przesycone, nie ma sie co tu tlumaczyc. Ponizej zamieszcam poprawione zdjecie, mam nadzieje ze tym razem lepiej to wyglada.
Co do pytania moshica, zdjecie zostalo zrobione w parku stanowym Valley of Fire w stanie Nevada, droga nazywa sie Valley of Fire Highway.
Zdecydowanie druga odsłona lepszaMogłeś jeszcze ciut kontrastu podciągnąć.
Pozdrawiam
Teraz jest o wiele lepieja swoją drogą wrzucaj więcej zdjęć,chętnie pooglądam "tropikalne" foty
![]()
Nikon D300s+Tamron 150-600 vc usd+Tokina 11-16 II+Tamron 17-50 Vc
https://www.facebook.com/FotografiaK...homepage_panel
Skontaktuj się z nami