Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Once upon a time in Greece

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Całkiem ciekawe, fajny kadr
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ja wiem że w Grecji kryzys, ale żeby się na kolorystyce tego kraju odbił to nie przypuszczałem.

Domyślnie

Kadr może i ciekawy, ale przez kolorystykę ciężko mi się na niego patrzy.
    Dx + S + SB
    flickr

Domyślnie

Mnie kolorystyka również nie przypadła, choć kadrowo, ciekawie opowiedziane...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

niech was licho, koledzy, to kolory sa po zboju bo kadr to raczej nudny ... dziekuje za komentarze
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Dołączam się do niezadowolonych z kolorystyki i chwalących kadr Za niebiesko I do tego magenta też lekko szaleje, ale to pewnie przez poobcinanie żółtego i pomarańczowego
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Co się czepiacie, chciał zrobić tak ANTYCZNIE
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

za kolory sa troche panie i panowie z adobe odpowiedzialni (co nie oznacza, ze sa dobre lub musza sie podobac)- ja tylko jeden z filtrow na zdjecie nalozylem. pozdrawiam urlopowo.

Uprawnienia umieszczania postów