Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Przebudzenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przebudzenie

Dobre 6h jazdy samochodem, chyba jedna z najdłuższych moich podróży jedno dniowych
    - jednak warto odkrywać i szukać, zdjęcia same się nie robią

Zdjęcie wygląda może na spokojne, jednak warunki jakie panowały w owym czasie były naprawdę nie sympatyczne.
    Silny wiatr utrudniał przemieszczanie się, nie wspominając o fotografowaniu.
    Znalazłem swoją dziuplę, gdzie czekałem właśnie na ten moment

Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cześć Rafale, napiszę pierwszy.
    Jak zwykle nie ma się do czego przyczepić Podoba mi się wieloplanowość tak trochę "ściśnięta". Słońce dodaje tutaj mocno uroku, bo tak byłoby tylko tak sobie bez mocji no i ruiny w "opozycji" symetrycznie do słońca. Widać ze całość chyba przemyślałeś jak to poustawiać. Pierwszy plan też niczego sobie, ot taki zwykle spokój, inny od tego co prezentujesz na niebie
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

cud miód, sklejany z wielu klatek czy jak?
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Panowie powyżej powiedzieli wszystko. Bardzo ładna praca!
    Fuji

Domyślnie

Widziałem na fejsie ;D chciałbym dojść do takie poziomu ;] Miejscówka bajeczna, warto i nawet 10h jechać dla takich fot.
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Wszystko na swoim miejscu, światełko bajka.

Czasem jak oglądam Twoje zdjęcia, to się zastanawiam, czy nie bawisz się w Bruce'a Wszechmogącego i nie ustawiasz sobie planów i mocnych punktów za pomocą zdolności nadprzyrodzonych - a pacnę sobie ruinki tu, górka pójdzie tam, światełko rozłożę tu i słoneczko schowam tam. Na koniec popaćkam chmurki, dołożę jakiegoś kwiatka i potem pstryk i jest!
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 06-07-2015 o 20:49
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Wszystko na swoim miejscu, światełko bajka.

Czasem jak oglądam Twoje zdjęcia, to się zastanawiam, czy nie bawisz się w Bruce'a Wszechmogącego i nie ustawiasz sobie planów i mocnych punktów za pomocą zdolności nadprzyrodzonych - a pacnę sobie ruinki tu, górka pójdzie tam, światełko rozłożę tu i słoneczko schowam tam. Na koniec popaćkam chmurki, dołożę jakiegoś kwiatka i potem pstryk i jest!
    Hahahaha dokladnie D
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Dziękuję Panowie za słowo

sklejany z wielu klatek czy jak?
    Zdjęcie zrobione z dwóch klatek, praktycznie mógł bym wykorzystać jedną klatkę jednak kwiatki na pierwszym planie za bardzo tańcowały

Miejscówka bajeczna, warto i nawet 10h jechać dla takich fot.
    Warta, warta - ogólnie było 25h bez snu

Ale się ubawiłem czytając ten komentarz Jest to najlepszy komentarz jaki, kiedykolwiek otrzymałem

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

bajecznie, rewelacyjnie ujęte

Domyślnie

podpisze sie pod komentarzami, bdb fotografia, dobrze opanowane swiatło i kolorystka zdjecia, fajna miejscowka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów