Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Donikąd

Domyślnie

Sensu w tym nie ma, ale wygląd jest...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Ten przewracający się budynek na 4 ma faktycznie wygląd ?
    D7200 + N 35, N 18-105; D40 + N 18-55; SB-700

Domyślnie

Trust me I'm an Architect ... dobra faza
    TEMATYCZNE & RAWKI - Zapraszamy do zabawy
    Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

obiekt (rzezba w kwaterze glownej kpmg) jest monachijskim klasykiem, ale ty, drogi bajcomie, musiales po swojemu . poczekaj na lepsze niebo, zrezygnuj z betonowych plytek (vide: 3.), wez szeroki obiektyw i nie wymyslaj. pzdr
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Chciałem dobrze , a wyszło jak zawsze
    4. Świadomie tak kadrowałem (wiedząc że będzie się wszystko waliło ), aby uwypuklić schody.
    Klasyczne kadry też mam , wstawię jutro

Domyślnie

Nie zapominaj, prosze, ze to moje zdanie i jest wysoce prawdopodobne, ze bardzo wielu osobom beda sie twoje kadry nadzwyczajnie podobaly. Walace sie sciany nie sa zawsze (dla mnie) jakims strasznym problemem i moga byc srodkiem tzw. wyrazu artystycznego (ale sie teraz popisalem, mam nadzieje, ze 2pompony tego nie przeczyta). To, ze chciales dobrze jest dla mnie oczywiste- nie mozna sie tam znalezc przypadkiem.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

5.Klasycznie

Domyślnie

Od razu lepiej. Ja mniej betonowych plytek bym dal, moze wiecej hintergrundu, wiecej koloru, co nie oznacza, ze byloby lepiej mfg

Domyślnie

Obrabiam na zwykłym laptopie, więc suwaczkami bardzo delikatnie przesuwam .Na ten rok jest zaplanowany monitor i komputer .
    Wrócę tam jeszcze raz aby lepiej skadrować,

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów