1.
2.
3.
[/IMG]
4.
Szukaj
1.
2.
3.
[/IMG]
4.
Sensu w tym nie ma, ale wygląd jest...
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Ten przewracający się budynek na 4 ma faktycznie wygląd ?
D7200 + N 35, N 18-105; D40 + N 18-55; SB-700
Trust me I'm an Architect ... dobra faza![]()
obiekt (rzezba w kwaterze glownej kpmg) jest monachijskim klasykiem, ale ty, drogi bajcomie, musiales po swojemu. poczekaj na lepsze niebo, zrezygnuj z betonowych plytek (vide: 3.), wez szeroki obiektyw i nie wymyslaj. pzdr
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Chciałem dobrze , a wyszło jak zawsze
4. Świadomie tak kadrowałem (wiedząc że będzie się wszystko waliło ), aby uwypuklić schody.
Klasyczne kadry też mam , wstawię jutro![]()
Nie zapominaj, prosze, ze to moje zdanie i jest wysoce prawdopodobne, ze bardzo wielu osobom beda sie twoje kadry nadzwyczajnie podobaly. Walace sie sciany nie sa zawsze (dla mnie) jakims strasznym problemem i moga byc srodkiem tzw. wyrazu artystycznego (ale sie teraz popisalem, mam nadzieje, ze 2pompony tego nie przeczyta). To, ze chciales dobrze jest dla mnie oczywiste- nie mozna sie tam znalezc przypadkiem.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
5.Klasycznie
Od razu lepiej. Ja mniej betonowych plytek bym dal, moze wiecej hintergrundu, wiecej koloru, co nie oznacza, ze byloby lepiejmfg
Obrabiam na zwykłym laptopie, więc suwaczkami bardzo delikatnie przesuwam .Na ten rok jest zaplanowany monitor i komputer .
Wrócę tam jeszcze raz aby lepiej skadrować,![]()
Skontaktuj się z nami