Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Marienplatz

Domyślnie

Duzo lepiej mozna dyskutowac o detalach (ktore mi przeszkadzaja): ludzie na 3. i 4., rysy na scianie na 4. Rowniez wykonalem zdjecia na Marienplatz (z ktorych nie jestem dzis zadowolony a z tego na forum opublikowanego najmniej) i gdy w lipcu raz jeszcze do M. pojade to 1. zdjecia bede robil po 22 i 2.z big stopperem. pzdr.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Mam fotki bez ludzi , wczoraj było wyjątkowo spokojnie, a byłem koło 12..Marienplaz to był dodatek do mojego wczorajszego fotograficznego dnia

Domyślnie

Vatertag
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Ha ha ha, że tak się ponuro zaśmieję... Mówię to z tym większym smutkiem, że mam identyczne, dosłownie i-den-tycz-ne kadry jak 2 i 3. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że jeszcze jakieś na oko dwa miliony fotografów też ma bardzo podobne.

Szczęśliwie dla autora wątku mogę powiedzieć, że 2 i 3 w wersji kolorowej są lepsze niż 1 (obojętne czy kolor czy b&w), a można by nawet zaryzykować tezę, że dużo lepsze. A to, że inni mają podobne kadry wcale nie musi świadczyć źle o samej fotografii.

Tytułem anegdoty mogę powiedzieć, że sam się kiedyś starałem znaleźć jakiś ciekawy kadr w miejscu w którym byłem i wyszło mi całkiem nieźle - a potem się okazało, że w googlu na 16 tysięcy sprawdzonych zdjęć z tego miejsca wszystkie są identyczne. Jedyne różnice to wielkość i kolor panny postawionej gdzieś z boku...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Hehe , wiadomo że fotografów jest wielu i mimo chęci ciężko zrobić coś innego w znanym miejscu . Stałem , myślałem , próbowałem i wyszło jak wyszło .
    Na 3 źle BW ustawiłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcom Zobacz posta
    Na 3 źle BW ustawiłem
    i lekko ucieka poziom

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów