Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: graffiti girl

Domyślnie graffiti girl

To moja pierwsza publikacja tutaj, proszę o konstruktywna krytykę.

Domyślnie

Ładna modelka. Ginie w kadrze na tle tego pierwszego przytlaczajacego ja moim zdaniem graffiti. Ale ja jestem tylko amatorem, więc może się mylę. Poza tym u ciałem za grafiki w 1/3kadru od prawej strony tam gdzie ściana "schodzi".

Domyślnie

Moim zdaniem dziewczyna jest z innej bajki i nie pasuje klimatem do miejsca. Zbyt... sterylna, za dużo tapety na buzi no i ten pazurek w LD rogu kadru wieńczy dzieło... Popatrz na twarz, potem na szyję i znowu na to co jest na twarzy.

Poza tym panna ma niezbyt wyszukaną minę. Jak myślisz, była wkurzona czy po prostu głodna?

p.s. Tak urocza istota powinna otrzymać bardziej wyszukaną i bardziej naturalną stylizację, bo w tej wersji to leci na 30% mocy.
    Ostatnio edytowane przez KaarooL ; 19-03-2015 o 14:53

Domyślnie

Trochę krzywo, trochę za wysoko (bardziej by pasowało objęcie modelki od bioder w górę) oraz jakieś dziwne proporcje kadru. Kolory całkiem spoko modelka też Do tego skrytykuje jeszcze trochę stylizacje modelki no po prostu średnio pasuje a i bluzka z napisem odwraca uwagę,lepiej by była jednolita.

Uprawnienia umieszczania postów