Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Molo Boscombe, UK.

Witam! Dwa kadry z wczorajszczego wschodu slonca na Boscombe Pier...
    zapraszam i prosze o rady na przyszlosc..

1.

2.

dziekuje

Domyślnie

Jedynka jest cudna, z tymi promieniami przebijajacymi sie pod mostem!

Domyślnie

Piękne zdjęcia, szczególnie 1.
    Nikon D5100+Sigma17-50+Sigma10-20+Samyang8Fish-Eye+Tamron 70-300+hama omega premium II

Domyślnie

1 szaleństwo
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

A czym się tak tu zachwycać? Słońce rozbryzgane na szkle, nieciekawa budowla, woda ani ostra ani nieostra, paskudne ślady motoryzacji na plaży!!! No może przesadziłem , aż tak źle nie jest.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Podobaja sie ze wskazaniem na pierwsze . Lubie gwiadzki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A czym się tak tu zachwycać? Słońce rozbryzgane na szkle, nieciekawa budowla, woda ani ostra ani nieostra, paskudne ślady motoryzacji na plaży!!! No może przesadziłem , aż tak źle nie jest.
    Więc ja zapytam się ciebie czym zachwycasz się w tym wątku: http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=256840&page=2 ???

A tutaj gdzie autor złapał bardzo dobre światło, ciekawy kadr z ładnym molo i pięknie rozmytym morzem uważasz, że nie ma nic ciekawego ? Na drugim zdjęciu ślady opon pięknie wiozą wzrok po zdjęciu.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    A tutaj gdzie autor złapał bardzo dobre światło, ciekawy kadr z ładnym molo i pięknie rozmytym morzem [..] Na drugim zdjęciu ślady opon pięknie wiozą wzrok po zdjęciu.
    idealnie pod względem kompozycyjnym byłoby gdyby udało się połączyć światło z pierwszego i opony wodzące wzrok z drugiego

Domyślnie

Dzieki sliczne za odwiedziny i komentarze

pozadawiam Sebastian

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów