Pewnego razy w lesie
Szukaj
Pewnego razy w lesie
Bajeczne światełko tworzy bajeczny klimat. Brakuje tylko krasnoludków czy innych elfów![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Takie promienie złapać na zdjęciu to od dawna moje marzenie![]()
De siedem set.
To również moje marzenie. Promienie złapać to mniejszy problem gorzej z dobrym kadrem i motywem. Mam takich zdjęć już kilka ale nie nadają się do wstawienia na forum właśnie z tego powodu, szukam dalej. Tutaj też widać porę roku nie sprzyjającą fot. lasu, ale ogólnie podobają mi się promienie padające na leśne poszycie, gdyby to było w innym ciekawszym miejscu byłoby dużo lepiej. Pozdrawiam
Bardzo ciekawie sie to prezentuje. Klimat oddany .
Brzoza (czy co to jest) w PG mi troche przeszkadza, reszta przyjemna. Fajny klimat.
Bo brzozy to zuo
Za przedmówcami - bajka, panie.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Miło mi że się podoba ,to było grzybobranie ale zawsze do koszyka wsadzam aparat i nożyk![]()
Grzyby powinno się zrywać a nie odcinać![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Skontaktuj się z nami