Szukaj
Możesz przybliżyć intencję tego zdjęcia? Nie rozumiem.
OM-D 10 Mk II
Ja z kolei nie rozumiem Twojego nierozumienia, ale przybliżyć spróbuję:
a) Moją intencją było wrzucenie do działu "Ludzie - fotografia uliczna, reportaż" zdjęcia zatytułowanego "Na ulicy" a przedstawiającego ludzi na ulicy czyli inaczej mówiąc scenę uliczną - zgodnie z regulaminem forum i na podobnej zasadzie, jak czynią to tutaj inni fotografujący;
b) W/w intencja nie była zła.
Mam nadzieję, że pomogłem, aczkolwiek nie za wielką.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nie wiem czy nie byłoby lepiej ją w centrum kadru umieścić, bo jakoś tak lewa w dół leci
A rudzielec fajny, zawsze miałem słabość do rudychJakby jeszcze piegowata była
![]()
Winieta nie zrobi ze zwykłego "pstryk, pstryk" zdjęcia, choćby nie wiadomo jaką dokleić do tego ideologię.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Panie moderatorze kochany, ja to widziałem wszystkie Pana filmy, i polskie, i zagraniczne, i amerykańskie... Ale o którym zdjęciu ten komunał? Bo jeśli o tym, to przecież ani ideologii, ani winiety nikt do niego nie dokleił.![]()
Snoblesse oblige:
Przysiadła się?![]()
Raczej się pstryknęła. Czyli można nawet powiedzieć, że to, między innymi, zdjęcie winiety... Czyżby się nie podobała?![]()
Snoblesse oblige:
Niestety jestem trzeźwy, na dodatek gruboskórny. Choćbym nie wiem jak bym się intelektualnie wysilił, to nie jestem w stanie dostrzec w tym zdjęciu czegokolwiek ciekawego. Ciekawego w jakikolwiek sposób.![]()
No i OK. A nawet wcale mnie to nie dziwi. Ale nie wmawiaj mi ideologii. Powtórzę - po prostu wrzuciłem zdjęcie. Jednym się spodoba, innym nie. Nikogo nie zmuszam do intelektualizowania.
I żeby było jasne - mnie się podoba, ale nie muszę wiedzieć, dlaczego - tak po prostu, wizualnie, bez żadnej głębszej myśli, bez analizy, subiektywnie. Dlatego wrzuciłem, ciekaw reakcji innych.
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami