Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Na ulicy

Domyślnie Na ulicy

(Kliknięcie w... powiększa. )
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Możesz przybliżyć intencję tego zdjęcia? Nie rozumiem.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Ja z kolei nie rozumiem Twojego nierozumienia, ale przybliżyć spróbuję:
    a) Moją intencją było wrzucenie do działu "Ludzie - fotografia uliczna, reportaż" zdjęcia zatytułowanego "Na ulicy" a przedstawiającego ludzi na ulicy czyli inaczej mówiąc scenę uliczną - zgodnie z regulaminem forum i na podobnej zasadzie, jak czynią to tutaj inni fotografujący;
    b) W/w intencja nie była zła.
    Mam nadzieję, że pomogłem, aczkolwiek nie za wielką.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Nie wiem czy nie byłoby lepiej ją w centrum kadru umieścić, bo jakoś tak lewa w dół leci

A rudzielec fajny, zawsze miałem słabość do rudych Jakby jeszcze piegowata była

Domyślnie

Winieta nie zrobi ze zwykłego "pstryk, pstryk" zdjęcia, choćby nie wiadomo jaką dokleić do tego ideologię.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Panie moderatorze kochany, ja to widziałem wszystkie Pana filmy, i polskie, i zagraniczne, i amerykańskie... Ale o którym zdjęciu ten komunał? Bo jeśli o tym, to przecież ani ideologii, ani winiety nikt do niego nie dokleił.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Przysiadła się?

Domyślnie

Raczej się pstryknęła. Czyli można nawet powiedzieć, że to, między innymi, zdjęcie winiety... Czyżby się nie podobała?
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Niestety jestem trzeźwy, na dodatek gruboskórny. Choćbym nie wiem jak bym się intelektualnie wysilił, to nie jestem w stanie dostrzec w tym zdjęciu czegokolwiek ciekawego. Ciekawego w jakikolwiek sposób.

Domyślnie

No i OK. A nawet wcale mnie to nie dziwi. Ale nie wmawiaj mi ideologii. Powtórzę - po prostu wrzuciłem zdjęcie. Jednym się spodoba, innym nie. Nikogo nie zmuszam do intelektualizowania.
    I żeby było jasne - mnie się podoba, ale nie muszę wiedzieć, dlaczego - tak po prostu, wizualnie, bez żadnej głębszej myśli, bez analizy, subiektywnie. Dlatego wrzuciłem, ciekaw reakcji innych.
    Snoblesse oblige:

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów