Również z powodów osobistych dla mnie niesamowicie poruszające, emocjonalne...
Zmiotło mnie, brak słów![]()
Szukaj
Również z powodów osobistych dla mnie niesamowicie poruszające, emocjonalne...
Zmiotło mnie, brak słów![]()
Widzialem to zdjecie rano i tak czulem, ze to Twoj chlopak, bo jest baaaaardzo podobny... Fota swietna w kazdym calu, chociaz wolalbym takich scen juz nie ogladac, ale to niestety nie ja decyduje o losach ludzkosci...
Zycze zdrowia i sily!
I niech tak zawsze wygląda. Zdrówka mu życz, wiele w nim radości![]()
Przygnębiające, przykre, miazga a tak w ogóle dlaczego takie małe dziecko i gdzie tu sprawiedliwość? To takie pierwsze odczucie ale potem??? to są mocne dzieciaki które wytrzymają niejedno. My ładujemy baterie im, one nam i tak to się kręci. Zdrowia i sił za przedmówcami dla Małego i rodziców.
A foty? dla mnie kapitalne
Sprawiedliwości nie ma. Dzieci faktycznie wytrzymują więcej niż dorośli. Mają wolę życia. Źle byłoby bez sznyta na klatce, ale to zupełnie inna historia... Nie wydaje mi się, by zdjęcie było smutne. Dzieci też potrafią się zamyślić. I nie widzę w tym ekshibicjonizmu. Mały teraz będzie miał taki znaczek na piersiach, poza tym jest taki jaki był.
Ostatnio edytowane przez doktor ; 08-01-2015 o 01:07
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Nigdy na mnię tak zdjęcie nie wpłyneło. Powodzenia z maluchem życzę, nie wnikając w sytuacje.
Zdjęcie prawdziwe, a ten tu dział na forum to przecież nie beauty czy glamour. Dziękuję za emocje. Wszystkiego co dobre życzę!
Miazga, oczy mi się zaszkliły. Wiem co to znaczy chore dziecko... Zdrowia!
D7200, D300, D2x Sigma 300 2.8f, nikkor 200-500 VR, Tokina 100-300 f4
Masa analogów
Zdjęcie rozwaliło mi system... Rzadko spotyka się obrazy z takim ładunkiem emocji i tak po prostu wzruszających. Dla mnie poziom World Press Photo. Dużo zdrówka dla Miłosza.
wyslalem
milosz dziekuje za wszystkie dobre slowa
Road to Manila
Skontaktuj się z nami