Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Hej,

Zazwyczaj nie robię tego typu zdjęć, więc jestem świadomy, że jest tu pewnie sporo błędów. Dlatego chciałem usłyszeć od Was opinię na temat tego strzału

Pozdrawiam

Domyślnie

bialka oczne za mocno przerobione - rzucily mi sie w oczy

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Za kolegą, białka są białe tylko z nazwy
    Poprawiłbym kadr na ciaśniejszy, niepotrzebny błysk skóry w LD, za dużo oddechu z lewej strony, ścieśniałbym nawet kosztem czubka głowy.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Dzięki za opinie.

Z białkami to niestety zawsze mi tak wychodzi, jakoś z tym elementem zawsze przesadzę

Co do kadrowania, to nie wiem czemu tego nie zrobiłem!!?? Tak bardzo skupiłem się na innych rzeczach, że zapomniałem o tak podstawowej sprawie...

Rozumiem, że poza tym jest ok?

A jak kolorystyka? Pasuje?

Jakieś inne kwestie?

Domyślnie

kadr sam w sobie jest dramatyczno przerażający. To ramię, kawałek ręki, wielka głowa, wszystko po prawej, poucinane włosy - co Cię podkusiło na takie kadrowanie No chyba że robiłeś zenitem z kryciem wizjera 60% to wtedy luz

Domyślnie

daj poprawiona wersje jak masz, to popracujemy troche i bedziesz i Pan i my zadowoleni chociaz mi i tak sie podoba, ale tu nie o to chodzi

Zbanowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    kadr sam w sobie jest dramatyczno przerażający. To ramię, kawałek ręki, wielka głowa, wszystko po prawej, poucinane włosy - co Cię podkusiło na takie kadrowanie No chyba że robiłeś zenitem z kryciem wizjera 60% to wtedy luz
    Zapomniałeś napisać o wielkiej jak stodoła dziurze od nosa, która jest wynikiem kadru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Zapomniałeś napisać o wielkiej jak stodoła dziurze od nosa, która jest wynikiem kadru

mogles juz nie pisac o tej dziurce, teraz zaczyna mi przeszkadzac, no ale w sumie taka jest i trudno

Domyślnie

Na pocieszenie dodam, że zdjęcie można było jeszcze bardziej udziwnić.

Uprawnienia umieszczania postów