Hej,
Zazwyczaj nie robię tego typu zdjęć, więc jestem świadomy, że jest tu pewnie sporo błędów. Dlatego chciałem usłyszeć od Was opinię na temat tego strzału
Pozdrawiam
Szukaj
Hej,
Zazwyczaj nie robię tego typu zdjęć, więc jestem świadomy, że jest tu pewnie sporo błędów. Dlatego chciałem usłyszeć od Was opinię na temat tego strzału
Pozdrawiam
bialka oczne za mocno przerobione - rzucily mi sie w oczy![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Za kolegą, białka są białe tylko z nazwy
Poprawiłbym kadr na ciaśniejszy, niepotrzebny błysk skóry w LD, za dużo oddechu z lewej strony, ścieśniałbym nawet kosztem czubka głowy.
Wypijmy za blendy...
Dzięki za opinie.
Z białkami to niestety zawsze mi tak wychodzi, jakoś z tym elementem zawsze przesadzę
Co do kadrowania, to nie wiem czemu tego nie zrobiłem!!?? Tak bardzo skupiłem się na innych rzeczach, że zapomniałem o tak podstawowej sprawie...
Rozumiem, że poza tym jest ok?
A jak kolorystyka? Pasuje?
Jakieś inne kwestie?
kadr sam w sobie jest dramatyczno przerażający. To ramię, kawałek ręki, wielka głowa, wszystko po prawej, poucinane włosy - co Cię podkusiło na takie kadrowanieNo chyba że robiłeś zenitem z kryciem wizjera 60% to wtedy luz
![]()
daj poprawiona wersje jak masz, to popracujemy troche i bedziesz i Pan i my zadowolenichociaz mi i tak sie podoba, ale tu nie o to chodzi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na pocieszenie dodam, że zdjęcie można było jeszcze bardziej udziwnić.
Skontaktuj się z nami