Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pomozecie?

Domyślnie

Czyli krotko mowiac z d40x raczej nie mam co myslec o fotografowaniu "drapoli". Nawet z70-300 trudno dzieki za rady.

Domyślnie

Czyli o "drapolach" lepiej zapomniec z d40x nawet z 70-300 vr, dziekuje za rady.

Domyślnie

To nie jest tak. To nie jest wina D40x, tylko drogich szkieł do tej zabawy. Jeśli Cię stać ma Nikkory AF-S 400/500/600, albo na zoom AF-S 200-400 VR to nie ma żadnej sprawy - będziesz mógł te swoje "drapole" robić za pomoca D40x. Tyle, że to wydatek kilkudziesięciu tysięcy PLN. Na poczatek.
    Jacek

Domyślnie

Dzięki za objaśnienie mi tematu. Mam tylko jedno ostatnie pytanie co sądzicie na temat Sigmy 50-500 hsm, czy się nadaje do tego celu? Mogę ją kupić za ok 3 tys. na Brytyjskim ebayu.

Thumbs up Sigma 50-500 HSM

Cytat Zamieszczone przez Ad12 Zobacz posta
    Dzięki za objaśnienie mi tematu. Mam tylko jedno ostatnie pytanie co sądzicie na temat Sigmy 50-500 hsm, czy się nadaje do tego celu? Mogę ją kupić za ok 3 tys. na Brytyjskim ebayu.
    Witaj,
    wydaje się, że jak najbardziej TAK.
    Tu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=15261
    masz chyba zebrane wszystko, co możliwe o tym szkle: wady, zelety, testy, porównania, opinie i co tam jeszcze.
    Pozdrawiam, Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

Dziekuje Art to juz cos. Pozdrowienia.

Domyślnie

Polecam Sigme HSM 100-300/4 EX do tego TC 1.4.

Zdjecia robione tym szklem posiada w swoich zasobach Marcin Nawrocki i Michal Ludowiczak z Fotosabatu:
    1. http://www.fotosabat.org/wyswietl_aut.php?autor_id=240
    2. www.fotomichal.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów