Do mnie to po prostu nie trafia. I tyle...
Szukaj
Do mnie to po prostu nie trafia. I tyle...
FUJIFILM X-T1 + FUJINON 18-55 F2.8-4 R LM OIS
Jedna z niewielu Twoich fot, która mi się podoba![]()
po prostu się podoba...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Mnie się w większości Twoje foty podobają. Ta nie jest wyjątkiem. Jak wyszłem na klakiera to trudno![]()
Fuji
Mi tam się podoba. Dla mnie to niemalże kadr z filmów Burtona, którego wielbię
Jest nastrojowe i klimatyczne, baśniowe.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Przeraża mnie, jak potwornymi niewolnikami idealnie wyrównanego WB niektórzy są, jak otoczeni stadem słitaśnych fotusi do bólu poprawnych boją się spróbować myśleć o świecie i widzieć świat inaczej.
Co innego pstrykuś synka, a co innego świadomy wybór zamykający przestrzeń w konkretny kadr. Brawo autorze, choć wielkiej widowni mieć nie będziesz, ale kto wie... Ludzie są niscy jak mawiał Czesław Niemen. Wolą brukowiec niż gazetę, discopolo od muzyki i zdjęcie z wow efektem od obrazu, nad którym trzeba pomyśleć.
Dziękuję.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Na szczęście są wśród nas ludzie o ponadprzeciętnej wrażliwości artystycznej i równie wielkim ego, którzy nie omieszkają nam maluczkim rzemieślnikom za każdym razem okazać jaki z nas smutny gatunek. Dziękuję, kolego Śprotek.
EDIT: aby było jasne. Ten tekst nie jest kierowany do autora zdjęcia.
Różne zdjęcia Twojego autorstwa widziałem, nie ukrywam, że większość mi się nie podobała. Ale to ma w sobie coś, udany strzał.
Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami