Szukaj
pozdrawiam Michał Bartkowiak
D500; D300s; T12-24; N35/1,8G; N50/1,4G; N85/1,6; S150/2,8HSM; N600/4 VR; kenko 1,4x telepro300 dg; INDURO GIT 403 + MF393+Triopo B-3
warto bylo, zdjecia daja rade
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
rewelka! Co za spotkanie! Gratuluję. Polecam maść "komarol" - doskonała na ukąszenia meszek i komarów![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Przesłodkie maluchy.
Dla samego widoku warto było z
tymi komarami posiedzieć
1 bardzo mi się podoba. Widać, że maluch
ciekawski, a jeszcze troszkę się boi.
Pozdrawiam Beata
D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,
Śliczne maluchy. Warto było się poświęcić.
Z6, D900, F3, F100, F301, FA, FE2, FG, kilka szkiełekKilka moich knotów: http://flickr.com/photos/_fotofun_/
Wszystkie super, ale 3 - rewelacja. Szczere gratulacje.
Pozdrawiam, QuadMan
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
Pirx, "ladne zdjecia robi twoj aparat..."![]()
![]()
(nie moglem sie powstrzymac)
Chociaz 2 i 3 sa niewatpliwie ciekawe (gdyby nie ostrosc "typu FF" skupiona glownie na trawkach, delikatnie ciasnawe kadry i male zamieszanie), to jednak najbardziej mi podchodzi 1.
Moze troche i przez sentyment, bo przypomina mi sie "bialy kiel" (pamieta jeszcze ktos?), ale napewno i przez landszaftowa persektywe (takie moje zboczenie).
Pewnie zaraz przyrodnicy mnie zjada za taki gust, ale... wlasnie 1 przemawia do mnie najbardziej i nie wazne, ze wyglada prawie, jak przyslowiowy "jelen na rykowisku".
Gdyby tak jeszcze swiatelko bylo inne... ale domyslam sie, ze moze byc z tym problem techniczny.
Fragmenty na pograniczu przepalu nie psuja specjalnie efektu, poniewaz same zwierzaki sa jednak naswietlone ladnie. Wypadaloby teraz bardziej podrazyc temat, bo zapowiedz bardzo sympatyczna.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Zazdroszczę spotkania. Bombowe maluchy. Mam nadzieję, że mamusi nie było w pobliżu![]()
Gratulacje.
Świetne, bardzo naturalne.Naj jest 1, jak z bajki. Może
zbyt centralnie.
Ja choruję na taką 300, wspaniale obrazuje i pięknie rozmywa.
Skontaktuj się z nami