Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: niedoliski

Domyślnie niedoliski

po 3 bezowocnych dniach spedzonych w gestej jak smoła chmurze lesnych komarow udało mie sie zrobic kilka zdjec - choc ze tak powiem w samo poludnie - a slonce nie proznowalo oswietlajac je swym ostrym swiatlem:
    1.

2.

3.
    pozdrawiam Michał Bartkowiak
    D500; D300s; T12-24; N35/1,8G; N50/1,4G; N85/1,6; S150/2,8HSM; N600/4 VR; kenko 1,4x telepro300 dg; INDURO GIT 403 + MF393+Triopo B-3

Domyślnie

warto bylo, zdjecia daja rade
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

rewelka! Co za spotkanie! Gratuluję. Polecam maść "komarol" - doskonała na ukąszenia meszek i komarów
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Przesłodkie maluchy.
    Dla samego widoku warto było z
    tymi komarami posiedzieć
    1 bardzo mi się podoba. Widać, że maluch
    ciekawski, a jeszcze troszkę się boi.
    Pozdrawiam Beata

D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,

Domyślnie

Śliczne maluchy. Warto było się poświęcić.
    Z6, D900, F3, F100, F301, FA, FE2, FG, kilka szkiełek
    Kilka moich knotów: http://flickr.com/photos/_fotofun_/

Domyślnie

Wszystkie super, ale 3 - rewelacja. Szczere gratulacje.

Pozdrawiam, QuadMan
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Coś pięknego, fotki jak ilustracje do bajki
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Pirx, "ladne zdjecia robi twoj aparat..."
    (nie moglem sie powstrzymac)

Chociaz 2 i 3 sa niewatpliwie ciekawe (gdyby nie ostrosc "typu FF" skupiona glownie na trawkach, delikatnie ciasnawe kadry i male zamieszanie), to jednak najbardziej mi podchodzi 1.
    Moze troche i przez sentyment, bo przypomina mi sie "bialy kiel" (pamieta jeszcze ktos?), ale napewno i przez landszaftowa persektywe (takie moje zboczenie).
    Pewnie zaraz przyrodnicy mnie zjada za taki gust, ale... wlasnie 1 przemawia do mnie najbardziej i nie wazne, ze wyglada prawie, jak przyslowiowy "jelen na rykowisku" .
    Gdyby tak jeszcze swiatelko bylo inne... ale domyslam sie, ze moze byc z tym problem techniczny.

Fragmenty na pograniczu przepalu nie psuja specjalnie efektu, poniewaz same zwierzaki sa jednak naswietlone ladnie. Wypadaloby teraz bardziej podrazyc temat, bo zapowiedz bardzo sympatyczna .
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Zazdroszczę spotkania. Bombowe maluchy. Mam nadzieję, że mamusi nie było w pobliżu
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Gratulacje.
    Świetne, bardzo naturalne.Naj jest 1, jak z bajki. Może
    zbyt centralnie.

Ja choruję na taką 300, wspaniale obrazuje i pięknie rozmywa.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów