Szukaj
Extra mrocznie. Bardzo mi się podoba.
Eeee, nie będę tak zachwycony. Sztorm na niebie wygląda mocniej od morza. To taki mały sztromiczek![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Chyba długi czas ekspozycji nie za bardzo sprzyja oddaniu obrazu sztormu. Tak mi się wydaje.
N i L
Jak się z fal robi spokojne mleko to faktycznie, nie bardzo widać sztorm. Wydłużenie czasu pozwala jednak pokazać dynamikę wody. Zwłaszcza gdy sztorm, tak jak napisał Alf okazuje się być ledwie sztormikiem (ale o tym pisałem już w poprzednim swoim wątku). Kilkumetrowych, walących się fal na Bałtyku raczej nie ma się co spodziewać (chyba, żeby wiało jak w XII 2013 podczas Orkanu Xavery i to najlepiej od północy).
Technicznie oczywiście bez uwag, jednak kadr nie do końca idzie w parze z tytułem. Ciężkie patyki zdominowały obiecany sztorm, ich ciemny kolor jeszcze to potęguje. Niebo fajnie zagrało.
LED ZEPPELIN
mam tylko jedna mała uwagę , dla mnie trochę zbyt ciemne te pale w LD, poza tym jak zwykle, fota trzyma poziom
Skontaktuj się z nami