Szukaj
Najlepsze moim zdaniem to 1, 5 i 9.
Klimat z biegaczem widziałbym w szerszym planie, bo tak jak jest, to trochę ciasno. Możnaby też pokusić się o statyw i filtr ND przy ruchu w kadrze - uzyskałbyś dynamikę dzięki lekkiemu rozmyciu postaci.
Dobrze, że ciśniesz na wieloplanowość ale na paru zdjęciach jest zbyt centralnie.
Foć dalej i zapodawaj efekty.
zdjecia mi sie nie podobaja. zadne. woda + domy (drzewa, gory) to odbicia- na zdjeciach kolegi swiatla pogaszone (bo to swit przeciez), odbic zadnych, kolory blade, miasto jak wymarle. co kolega mial na mysli fotografujac betonowe elementy nadbrzeza?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Piękne zdjęcia panoramy miasta. Aż się chce tam byćPytanie tylko po co na 4 w kadrze zmieścił się ten pomazany szprajem beton?
KaarooL:
Biegacz nasunal sie sam, beton ze sprayem wydal mi sie na tye ciekawy zeby sam stal sie przedmiotem zdjecia, i akurat ktos sobie przebiegal wiec nie majac zbyt wiele czasu strzelilem fote
sufenta:
No masz racje miasto wyglada na wymarle, byla to godzina ok 6;30 rano. Na odbicia przy tym wietrze tez ciezko bylo co liczyc. A betonowe elementy nabrzeza, wydawalo mi sie ze fajnie komponuja sie i kontrastuja z eleganckim wygladem samego downtown.
PiotrekW:
Chcialem ten element dodac jako foreground, pomyslalem ze bedzie sie fajnie komponowal i wpisywal w klimat miasta.
Dzieki za wglad, bede probowal dalej![]()
Pierwszy trzy można by lepiej skadrować, ale rozumiem, że nie taki był zamysł autora.
Nie wiem, co napisać.
Skontaktuj się z nami