Szukaj
Dziękuję za odpowiedź.
No i ja czekam na swojego g7xdosc dlugo sie czailem, obserwowalem i dzis kupilem
Majac fullfrejma jaram sie zakupem kompaktanarobiliscie smaka tym tematem i zdjeciami! Mam nadzieje, ze ff pojdzie w odstawke i bede nosil g7x
tapnięte z tela
No to gratuluję nabytku.
Też nabieram wprawy w posługiwaniu się G7X.
Szybkie dwa pytanka.
Stabilizacja ciagla czy ta pojedyncza? Filmow nie nagrywam tylko foce.
Drugie to czy to normalne ze po wylaczeniu aparatu przyciskiem on/off wlacza sie on jak wcisne jakikolwiek przycisk? Aparat sie wylacza, chowa obiektyw a przytrzymam chwilke np przycisk podgladu zdjec to one mi sie uruchomia i moge obejrzec zdjecia. Da sie to wylaczyc? Bo tak to przez przypadek moze sie cos wlaczyc..
tapnięte z tela
Za pozno na edit. Zeby ciagle dupy nie truc, ma ktos instrukcje obslugi w pdfie po polsku? W ostatecznosci bede czytal po ang bo tylko taka znalazlem
tapnięte z tela
Zarejestruj aparat na stronie canona to dostaniesz oprócz instrukcji pl oprogramowanie i wirtualny dysk.
Stabilizacje mam ciągłą, żeby nie opóźniać pstryku. Co do przypadkowego włączenia podglądu zdjęć to już kilka razy mi też się to zdarzyło w dosyć ciasnym futerale, nieoryginalnym.Nie ma strachu bo po minucie wyswietlacz się i tak wyłącza.
zarejestrowałem, ale to używany sprzęt. Czy coś przyjdzie na maila czy jak?
/edit: już ogarnąłemdzięki!
pozdrawiam i dobranoc![]()
Ostatnio edytowane przez salas ; 07-07-2016 o 23:35
Czy ktoś próbował takiego wynalazku?
http://www.lensmateonline.com/store/...ge_adapter.php
Korci mnie, ale koszty wysyłki zabijają.
Może jakieś zakupy grupowe?
Mam takie na rx100
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Skontaktuj się z nami