Close

Strona 27 z 43 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 427

Wątek: Canon G7X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hamsik Zobacz posta
    W związku z tym ,że jestem "świeżym" użytkownikiem G7X poinformujcie mnie czy ikona stabilizacji powinna wyświetlać się na ekranie we wszystkich trybach ?
    U mnie wyświetla się tylko w trybie AUTO , w pozostałych trybach ikona nie jest wyświetlana / oczywiście w MENU stabilizacja jest załączona /.
    Prawidłowo.

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedź.

Domyślnie

No i ja czekam na swojego g7x dosc dlugo sie czailem, obserwowalem i dzis kupilem
    Majac fullfrejma jaram sie zakupem kompakta narobiliscie smaka tym tematem i zdjeciami! Mam nadzieje, ze ff pojdzie w odstawke i bede nosil g7x

tapnięte z tela

Domyślnie

No to gratuluję nabytku.
    Też nabieram wprawy w posługiwaniu się G7X.

Domyślnie

Szybkie dwa pytanka.
    Stabilizacja ciagla czy ta pojedyncza? Filmow nie nagrywam tylko foce.
    Drugie to czy to normalne ze po wylaczeniu aparatu przyciskiem on/off wlacza sie on jak wcisne jakikolwiek przycisk? Aparat sie wylacza, chowa obiektyw a przytrzymam chwilke np przycisk podgladu zdjec to one mi sie uruchomia i moge obejrzec zdjecia. Da sie to wylaczyc? Bo tak to przez przypadek moze sie cos wlaczyc..

tapnięte z tela

Domyślnie

Za pozno na edit. Zeby ciagle dupy nie truc, ma ktos instrukcje obslugi w pdfie po polsku? W ostatecznosci bede czytal po ang bo tylko taka znalazlem

tapnięte z tela

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Za pozno na edit. Zeby ciagle dupy nie truc, ma ktos instrukcje obslugi w pdfie po polsku? W ostatecznosci bede czytal po ang bo tylko taka znalazlem

tapnięte z tela
    Zarejestruj aparat na stronie canona to dostaniesz oprócz instrukcji pl oprogramowanie i wirtualny dysk.
    Stabilizacje mam ciągłą, żeby nie opóźniać pstryku. Co do przypadkowego włączenia podglądu zdjęć to już kilka razy mi też się to zdarzyło w dosyć ciasnym futerale, nieoryginalnym.Nie ma strachu bo po minucie wyswietlacz się i tak wyłącza.

Domyślnie

zarejestrowałem, ale to używany sprzęt. Czy coś przyjdzie na maila czy jak?

/edit: już ogarnąłem dzięki!
    pozdrawiam i dobranoc
    Ostatnio edytowane przez salas ; 07-07-2016 o 23:35

Oszczędny w słowach Awatar goranick
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Czy ktoś próbował takiego wynalazku?

http://www.lensmateonline.com/store/...ge_adapter.php
    Korci mnie, ale koszty wysyłki zabijają.
    Może jakieś zakupy grupowe?

Domyślnie

Mam takie na rx100
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Strona 27 z 43 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów