Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorian Zobacz posta
    Żadna przesada. Ktoś Cię atakuje, to się bronisz. Przynajmniej masz pewność, że skutecznie. Na debilizm to skuteczne lekarstwo. Myślę, że w wielu przypadkach nie trzeba użyć broni, wystarczy ją pokazać, a taki delikwent następnym razem zastanowi się 10 razy zanim sobie głupio zażartuje.

Tak, mogę być czarnuchem z getta, nazywajcie mnie jak chcecie.
    Wiesz, jak się wyciąga broń, to po to, żeby jej użyć, a nie dla przyjemności. Straszenie też dla mnie jest trochę kiepskim pomysłem, bo nie wiesz czym on Cię następny postraszy. Za duże ryzyko.

Debilizm jako jednostkę chorobą leczy się w inny sposób, tak samo jak w inny sposób leczy się agresję.
    Całe szczęście, że kiedyś, kiedy nasza rasa dopiero się rozwijała leczenie wszelkich tego typu ułomności przebiegało w innym trybie i zajmowały się tym głównie mamuty, tygrysy czy inne drapieżniki, które po prostu debili zjadały.
    Z resztą, ta osoba, nie ma jednostki chorobowej, jest po prostu głupia i ma zwichrowane poczucie humoru i uważa się za bezkarną, bo przecież "it's a prank!" "there's a camera!" "it's for youtube!".
    Nie można popadać w absurd mówiąc o tolerowaniu takich zachowań.
    d70s + N18-70 + N55-200

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Ja nie jestem "czarnuchem z getta", ale byłbym chyba znacznie mniej tolerancyjny niż większość z nich wobec takiego gnoja i nie skończyłoby się na paru niewinnych klapsach.

Domyślnie

z niedzwiedziem i czlowiekiem, to od razu ta reklama mi sie kojarzy

Domyślnie

Czarni to jednak nie mają luzu
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Gdzieś jest jeszcze drugi film, na których widać nieudane pranki i krzywdę ludzi. Np. faceta tak przestraszyli, że dostał ataku padaczki i padł na długi. Jakby mi tak ktoś dzieci wystraszył, to jak już pisałem, waliłbym w ryj.

Domyślnie

Dżizas. Tutaj się tych patologicznych filmów nie spodziewałem.

Jak można się tym całym prankiem jarać?
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Wkleiłem, bo poczytałem komentarze, jacy Ci ludzie nietolerancyjni itd. Ktoś nawet nawiązał do Zawiszy i Rafalala

ps. Freefly, jak byłem młody, też byłem murzynem
    Miiiiii? Czemu mi?

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Gdzieś jest jeszcze drugi film, na których widać nieudane pranki i krzywdę ludzi. Np. faceta tak przestraszyli, że dostał ataku padaczki i padł na długi. Jakby mi tak ktoś dzieci wystraszył, to jak już pisałem, waliłbym w ryj.
    Czemu "na długi"?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

W sensie "poległ za długi"...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Miało być "padł jak długi".

ps. Ekonecie, drogi moderatorze. Już czas, aby ktoś powiedział Ci, że w****... ludzi wtrącając się w taki sposób do wątku. Najpierw naprawcie możliwość edycji, a dopiero później wypominaj komuś błędy.

Domyślnie

Tu nie ma co naprawiać - masz 30 minut, o ile dobrze pamiętam.

To jeszcze powiedz, czemu mi?
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów