Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Droga Mleczna

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Droga Mleczna

Klatka z wczorajszego nocnego wypadu

Domyślnie

Jakim sprzętem robiłeś to zdjęcie? Bardzo mi się takie ujęcia podobają, ale jakość w rogach nie powala. Kilka ekspozycji?

Domyślnie

D700 i Tamron 17-35 ma to do siebie że rogi ma zamydlone. Jest to jedna klatka

Domyślnie

Bardzo fajna fota, dzięki oświetlonym drzewom, ale cały efekt psuje to, że się "przewracają". No i te autka(?) niepotrzebne.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Bardzo fajna fota, dzięki oświetlonym drzewom, ale cały efekt psuje to, że się "przewracają". No i te autka(?) niepotrzebne.
    Bez aut nie było by oświetlonych drzew :P
    Dół był całkiem słaby, celowo dałem jak najwyżej aby uniknąć tego czego nie chciałem, drzewa w tym zdjęciu to tylko mały dodatek Motywem Przewodnim jest droga mleczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    drzewa w tym zdjęciu to tylko mały dodatek Motywem Przewodnim jest droga mleczna
    Zdjęć drogi mlecznej są miliony, cała zabawa w tym co poza nią w kadrze. To, że bez aut nie byłoby światła nie zmusza do ich pokazywania. To tak jakbyś miał przymus umieszczania słońca w każdym dziennym kadrze. No a prostowanie zniekształceń nie boli, warto poświęcić kilka chwil.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Bardzo fajny kadr. Gratulacje
    D3100 N18-55, N35 1.8, S70-300

Uprawnienia umieszczania postów