Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Cały Paryż...

Domyślnie Cały Paryż...

...w dwóch ujęciach

Mam lustrzankę, jestę fotografę!

Domyślnie

Ja tego nie kupuje. Wlasciwie zadnego elementu. A co Tobie sie w tych zdjeciach podoba?

Domyślnie

Ten zestaw oddaje w pełni moje wrażenia na temat tego miasta - wielki śmietnik z kulturą i zabytkami w tle.
    Pasowałby tu jeszcze artysta (wrzuciłem go w "portretach"), którego spotkałem, ale tak się sprytnie ustawił, że nie mogłem go uchwycić z odpowiednią ilością śmieci
    Mam lustrzankę, jestę fotografę!

Domyślnie

Ten zestaw oddaje w pełni moje wrażenia na temat tego miasta - wielki śmietnik z kulturą i zabytkami w tle.
    Zadziwiająco dobrze rozumiem te wrażenia, może dla tego coś w tych zdjęciach do mnie bardzo cicho przemawia. Niestety tylko to jest dla mnie wartością tych zdjęć.

Brakuje większego i szerszego kontekstu. 2 zdjęcia to za mało. Byłeś w McDonald's w przejściach podziemnych? Widziałeś różne dziwne kebaby razem z definitywnie-nie-białymi brudnymi osobnikami kłębiącymi się dookoła? Bezdomne psy wyjadające resztki z wysypujących się na ulicę śmietników ? w W Paryżu naprawdę można zrobić masę zdjęć przedstawiających brud, smród i problemy społeczne niszczące Francję. No chyba, że od mojej ostatniej wizyty w tym mieście, sporo się zmieniło
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Tak jak w sasiednim watku: Jedna sprawa to cos zobaczyc, a druga to to pokazac. Udalo Ci sie zobaczyc, ale zdjecie smieci niekoniecznie przenosi wrazenie smietnika. Gornolotna proba w dolnolotnym wykonaniu, chociaz nalezy docenic, ze nie jest to po prostu kolejne zdjecie wiezy z Paryza.

Domyślnie

Doskonały reportaż, udane kadry oraz śmiała obróbka. Czekam na następne, mrożące krew w żyłach, odcinki z innych zakątków świata. Nie zapominajmy jednak o staropolskim powiedzeniu: "Cudze chwalicie, swego nie znacie...", a zaoszczędzone w ten sposób środki, można by zainwestować w specjalistyczne obiektywy mogące pomóc w zwiększeniu dramaturgii przekazu. W drugiej fazie mozna by ewentualnie zrealizować cykl typu "Bliskie spotkanie z tubylcem", lub nawet spróbować subtelnie połączyć te dwa nurty.
    Powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 03-07-2014 o 07:06
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Zamiast paryskich śmieci
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

strasznie nudno dla mnie.