Szukaj
Ciekawe miejsce, moim zdaniem środek i w ogóle prawa strona jest "bardzo ciężka". Gdyby udało się tak ustawić by góra w oddali była po lewej stronie... ale wówczas układ skał i kamieni by się zmienił.
Masz więcej fot z tego miejsca ?![]()
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Dzieki za uwagi, coś w tym jest co piszesz.
Mam chyba jeszcze jakiś poziomy kadr ale nie sądzę zeby sie podobał![]()
Tak nostalgicznie na zdjeciu bo na niebie jest go za duzo a nic na nim nie ma no i tak jak wyzej kolega napisal po prawej stronie za ciezko rzeczywiscie a na lewej troszku jest tylko.
kadr dobry, moim zdaniem nic mu nie brakuje za to obróbka zdjecia jest troche za jasne i za miękkie jakby je skontrastować i wyostrzyc całkiem niezle mogłoby wyglądać;/?
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
dzięki Panowie za uwagi
Miałem przygotowaną drugą wersję nieco inaczej obrobioną
pozdrawiam
Wersja 2-ga lepsza. Moja subiektywna uwaga,..jak już pojawiają się ślady ludzkich stóp w kadrze, to niech coś wnoszą kompozycyjnie, nastrojowo,.. tu są zbyt przypadkowe. Ja bym je potraktował stemplem.
Nie wiem jak u innych, ale u mnie lewe kamulce i lewy dolny róg foty lecą w fiolet co pogarsza odbiór widoczku
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Skontaktuj się z nami