Close

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 180
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Panowie, a jaki niedrogi modem ( 50-150zł) pod internet PLAY też z LTE by się przydał na allegro trzeba by kupić aby tam kartę prepaidową włożyć i instalacja uruchomienie na lapku netu było proste. Są karty np z 20- 30 GB transferu ?

Domyślnie

Tu masz dwa tygodnie na testy bez zobowiązań. Może tak sobie wypróbujesz? http://www.play.pl/oferta/play-inter...FQXqcgodIHUAQg
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

O dzięki Rafale na 2 tygodnie do szpitala się wybieram to akurat na testy wezmę tylko kwestia czy da się potem z nimi rozstać po tych 2 tygodniach bez konsekwencji jakiś
    sorki, że pytam niby o takie rzeczy co wyszukać sam mógł bym w sieci, ale niestety limit mam wyczerpany i teraz korzystam tylko z darmowe mozolnego Areo 2
    Jaki tu modem (może być używany) na allegro kupić do tego LTE z PLAY aby wetknąć w USB lapka i zadziałało

Domyślnie

Na próbę powinieneś też dostać modem LTE. Ja używam taki jak z linku niżej, wsadzasz w USB, kilka sekund instalacji i fruwa.

http://allegro.pl/modem-lte-4g-huawe...841277535.html

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Modem kupiony tylko teraz gdzie i jaką kartę prepaidową kupić tak z 10 GB aby mi na te 2 tygodnie szpitalne starczyło, chociaż z 10 GB. Nie musi nawet być po LTE transmisja , bo forum da sie czytać i na wolniejszych dostępach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Modem kupiony tylko teraz gdzie i jaką kartę prepaidową kupić tak z 10 GB aby mi na te 2 tygodnie szpitalne starczyło, chociaż z 10 GB. Nie musi nawet być po LTE transmisja , bo forum da sie czytać i na wolniejszych dostępach.
    1. Kup dowolny starter Play Internet na Kartę.

2. Doładuj za 45 zł. Wyślij bezpłatny SMS o treści START.644 pod numer 111 lub wpisz i zatwierdź kod *111*644*1#

3. Masz 30 dni internetu bez ograniczeń.

REGULAMIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

to może być ciekawa oferta

http://allegro.pl/internet-orange-fr...037501216.html

moja żona ma coś podobnego w telefonie dual sim, działa bez zarzutów
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Dzięki Rafale. Zjadło by mi resztkę transferu zanim bym się dogrzebał w necie do tych precyzyjnych info. To można za te 45 zł tak np na następny miesiąc i jeszcze następny jak by co

ps.
    życie bez netu zaczyna u mnie przypominać życie w epoka kamienia łupanego. To wprost niesamowite ile spraw miałem lżej. Musze na stałe mieć net po GSM bez żadnych limitów , bo inaczej przyjdzie zwariować a już 2 lata się tak męczę. Limit misięczny domownicy po 2 tygodniach wykorzystają i potem tylko mozolne AREO zostaje.

Domyślnie

Zablokuj jutuba i wszystkie streamy i po problemie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jak pisałem jestem skazany na internet stacjonarny 10/1 Mb. Wyrok kończy się jednak za trzy miesiące ale ostatnio coś przebąkują, że mogą przedłużyć na 6 Mb.
    Szukam więc innego rozwiązania i padło na Playa: bo LTE Plusa nie sięga, bo Orange i T-Mobile nie mają oferty "bez limitu" a to co mają i tak droższe. Sprawdziłem
    i wychodzi, że Play ma zasięg i transfer sięga 50/20 Mb. Sprawdzałem jednak wkładając kartę "testową" (300 MB) do telefonu, który robił za router. Test się udał,
    tyle, że: 300 MB starczyło na 2 minuty (!) - głównie testowania prędkości i otwarcia paru stron. Nie miałem zewnętrznego routera.
    Stąd pytania do obytych i doświadczonych - po pierwsze: co się dzieje, że te "testowe" MB tak szybko uciekają -przecież na miesiąc w tym tempie to i 1 TB za mało?
    Po drugie: czy karta włożona do np takiego routera http://allegro.pl/nowy-router-huawei...097374820.html będzie działać
    tak samo jak karta w telefonie - żadnych niespodzianek? Chodzi o LTE Play'a.

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów