Czyli moja i przepięknej Natalii.
Intro.
Szukaj
Czyli moja i przepięknej Natalii.
Intro.
d5000
KOBIETA
No kurczęęęęęęę, zero?
d5000
KOBIETA
No jak to jest intro to może czekają na rozwinięcie![]()
Wrażenie ogólne jest raczej pozytywne, fajne kolorki. Ja bym chyba jednak troszkę inaczej to przykadrował, albo zacieśnił żeby te zabudowana tonące w materiale biodra i nogi skasować albo przeciwnie, skadrował tak żeby trochę nogi i ciała było widać.. Ale to takie tam gdybanie. Mi z tego najbardziej kolory pasują, GO, sam kadr tak nie do końca..
Podoba mi się bardzo. Jest fajny klimat. Ale czy ja widzę na rękach włoski?nie twierdze że trzeba je golić, ale moim zdaniem są one za bardzo widoczne. A kieckę powinieneś odwrócić na dobrą stronę. Pamiętaj, że to dział glamour.
![]()
Czy ta obróbka jest zbyt agresywna? Trochę pojechałam z błyszczącymi krawędziami. :P
Edit. Co do włosków - mam tego świadomość, ale zakładam, że taka uroda dziewczyny, nie będę tego na siłę poprawiać. A sukienka na złej stronie - tak mi szkoda było tego ujęcia, że przyjęłam to z żalem, ale zostawiłam.
Ostatnio edytowane przez routine ; 25-04-2014 o 09:05
d5000
KOBIETA
Kolorki, obróbka fajne. Mam wrażenie, że ostrość z oczu uciekła. I ja kadrowałbym raczej mniej centralnie. Ale ogólnie może się podobać.
Ups, chyba uciekła, owszem![]()
d5000
KOBIETA
Skontaktuj się z nami